Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Το αγαπημένο beauty look της Ελένης Μενεγάκη είναι η ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας

Κάνοντας ένα scroll στο Instagram και παρακολουθώντας την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της θα μπορούσες να πεις πως το αγαπημένο της χτένισμα είναι το wavy hair look, δηλαδή τα μαλλιά αφημένα κάτω σε χαλαρούς κυματισμούς. Κι, όμως, είναι λανθασμένη αυτή η διαπίστωση μιας και η παρουσιάστρια του MEGA με ένα post στο Instagram αποκάλυψε και το αγαπημένο της hairstyle και το μακιγιάζ που λατρεύει περισσότερο από κάθε άλλο.

Η Ελένη, λοιπόν, είναι fan του ψηλού κότσου, των σκιών σε χρυσή απόχρωση και του ροζ κραγιόν.

Τα 7 ωραιότερα celebrity beauty looks της εβδομάδας – Πάρε ιδέες

Το beauty look που λατρεύει η Ελένη Μενεγάκη είναι για όλες τις ώρες

Η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε στο Instagram φορώντας μπορντό ζιβάγκο, έχοντας πιασμένα σε ψηλό κότσο τα μαλλιά, με όγκο στη ρίζα και αφημένες μερικές φύτρες χαλαρές γύρω από τα αυτιά. «Το σημερινό μακιγιάζ είναι από τα αγαπημένα μου, όπως και το χτένισμα!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελένη Μενεγάκη.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

Όσο για το μακιγιάζ; Όπως βλέπεις στις φωτογραφίες, η Ελένη Μενεγάκη αγαπά τις χρυσές σκιές, το μαύρο eyeliner και το ροζ κραγιόν στα χείλη. Too chic και διαχρονικός συνδυασμός!

Passepartout το beauty look της Ελένης

Το μακιγιάζ και το χτένισμα που αγαπά η Ελένη Μενεγάκη είναι πραγματικά λύση για κάθε ώρα της ημέρας. Μπορείς να δημιουργήσεις κι εσύ το beauty look της για να πας στο γραφείο, να πραγματοποιήσεις τα επαγγελματικά ραντεβού σου, αλλά και για να συνεχίσεις για το after work drink σου με τους συναδέλφους σου.

Αν, μάλιστα, θέλεις να κάνεις λίγο πιο βραδινό το look δεν έχεις παρά να τονίσεις τα μάτια με μια πιο glam σκιά με glitter και να προσθέσεις λίγες ακόμη στρώσεις μαύρης μάσκαρα. Μια χαρά ως εδώ, αλλά… για δες και το shopping guide που ετοίμασα για εσένα με όλα τα προϊόντα για ν’ αντιγράψεις το beauty look της Ωραίας Ελένης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Η Ελένη Μενεγάκη με το πιο chic ponytail για όλες τις ώρες – Τα tips για να το κάνεις κι εσύ

  • Όσο λευκό δέρμα κι αν έχεις μπορείς να βάλεις bronzer – 4 tips για σωστή εφαρμογή




Πηγή