Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Το γαλλικό μυστικό για να πεις αντίο στα κουρασμένα μάτια και τους μαύρους κύκλους!

«Γιατί δείχνεις τόσο κουρασμένη;», «Πάλι δεν κοιμήθηκες καλά;», «Τι έπαθαν τα μάτια σου;». Αν κάθε μέρα οι φίλες και οι συνάδελφοί στο γραφείο σου απευθύνουν τα παραπάνω ερωτήματα, τότε μάλλον ήρθε η ώρα για να δράσεις και να κάνεις το φαινόμενο «ταλαιπωρημένα μάτια» να εξαφανιστεί από τη ζωή σου.

Αν κοιμάσαι επτά με οκτώ ώρες κάθε βράδυ, αλλά όταν ξυπνάς κοιτάς το πρόσωπό σου στον καθρέφτη και βλέπεις μαύρους κύκλους κάτω από δυο κουρασμένα μάτια, τότε πρέπει να βρεις την αιτία του προβλήματος και να την αντιμετωπίσεις.

Αξίζει, λοιπόν, να μελετήσεις με προσοχή τις βασικές αιτίες που προκαλούν την εμφάνιση μαύρων κύκλων, την ξηρότητα και τα ανεπιθύμητα πρηξίματα!

Γιατί τα μάτια σου δείχνουν συνέχεια κουρασμένα;

Αλλεργίες: Οι εποχικές αλλεργίες ίσως ευθύνονται για τους μαύρους κύκλους και την ερυθρότητα στα μάτια σου. Η διαρκής συμφόρηση επηρεάζει τη ροή του αίματος προς τα ιγμόρεια, κάνοντας τα αγγεία κάτω από τα μάτια να πρήζονται.

Ύπνος: Ναι, η έλλειψη ύπνου μπορεί να κάνει τα μάτια σου να δείχνουν κουρασμένα, το ίδιο αποτέλεσμα μπορεί να έχουν όμως και οι πολλές ώρες ύπνου.

Νερό: Η αφυδάτωση μπορεί να κάνει το δέρμα σου να δείχνει κουρασμένο. Πίνε όσο περισσότερο νερό μπορείς μες στην ημέρα, για να τονώνεις την επιδερμίδα γύρω τα μάτια και να διατηρείς υγιή τον οργανισμό σου.

Γυαλιά: Να θυμάσαι να φοράς πάντα γυαλιά ηλίου με υψηλής ποιότητας φακό όταν βγαίνεις από το σπίτι, για να προστατέψεις τα μάτια σου και την περιοχή γύρω από αυτά.

Γήρας: Οι μαύροι κύκλοι στα μάτια είναι -φυσικά- μία από τις βασικές επιπτώσεις της γήρανσης. Ναι, καθώς μεγαλώνεις, το δέρμα κάτω από τα μάτια σου γίνεται ακόμη πιο λεπτό. Ευτυχώς, μια καλή κρέμα ματιών μπορεί να σε βοηθήσει να διατηρήσεις τη φρεσκάδα στα μάτια σου!

Βρες την κατάλληλη κρέμα ματιών

Αν, λοιπόν, αναρωτιέσαι πώς θα καταφέρεις να αποκτήσεις το όμορφο, φρέσκο και ξεκούραστο βλέμμα που ονειρεύεσαι, σε ενημερώνουμε ότι δεν είναι δύσκολο! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι τα σωστά tips και την κατάλληλη κρέμα για τα μάτια σου!

Στην αναζήτηση της κατάλληλης κρέμας ματιών, ανακαλύψαμε τη Hydraskin All-day Eye Refresh Gel-Cream, τη νέα άφιξη στην best-selling σειρά Hydraskin, μια κρέμα-gel εμπλουτισμένη με τα πιο πολύτιμα φυτικά συστατικά.

Τι πρέπει να αναζητήσεις από την κρέμα ματιών σου

Τι χρειάζεται, όμως, να έχει και τι πρέπει να σου προσφέρει μια κρέμα για να προστατέψει την περιοχή γύρω από τα μάτια σου; Πρέπει να έχει αναζωογονητικά και ενυδατικά φυτικά συστατικά, να έχει δροσιστική δράση και να είναι απαλή και φρέσκια! Όταν την εφαρμόσεις, πρέπει να αισθανθείς άμεση αίσθηση δροσιάς και σύντομα να καταλάβεις πως σου χαρίζει άμεση ενυδάτωση που διαρκεί όλη την ημέρα, άμεση μείωση των πρηξιμάτων, μείωση της όψης των μαύρων κύκλων και φυσικά, να αποκαλύπτει το πιο φρέσκο, ξεκούραστο και υγιές βλέμμα σου! Αυτά ακριβώς θα σου προσφέρει η Hydraskin All-day Eye Refresh Gel-Cream.

Με κύρια συστατικά τα αναζωογονητικά, παγωμένα φύκια θαλάσσης, τη Salicornia Herbacea και την υπέροχη λεβάντα, η περιοχή των ματιών αναζωογονείται με την πιο φρέσκια ενυδάτωση!

Τα παγωμένα φύκια θαλάσσης αναζωογονούν την επιδερμίδα και βελτιώνουν την ενυδάτωση, η Salicornia Herbacea συμβάλλει στη διάχυση του νερού κατά μήκος της επιδερμίδας και η λεβάντα βοηθά στην επιβράδυνση της εξάτμισης του νερού! Μάλιστα, τα 91% των συστατικών της Hydraskin είναι φυτικής προέλευσης!

Πώς θα εφαρμόσεις σωστά την κρέμα στα μάτια σου

Προτού εφαρμόσεις, όμως, την κρέμα-gel στα μάτια σου, αξίζει να μάθεις πώς θα το κάνεις σωστά, για να έχεις καλύτερη ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας στην περιοχή των ματιών για αναζωογονημένο βλέμμα, χωρίς πρηξίματα. Ας δούμε αναλυτικά τα βήματα που αξίζει να ακολουθήσεις!

Αποσυμφόρηση

Ακολούθησε διαδοχικές κινήσεις σε σχήμα ημικυκλίου, κατά μήκος της εσωτερικής γωνίας του ματιού.

darphin 01

Ανύψωση

Κάνε απαλές πιέσεις κάτω από την αρχή του φρυδιού και στη συνέχεια κινήσου κατά μήκος του τόξου και προς τους κροτάφους.

darphin 02

Χαλάρωση

Ακολούθησε κινήσεις massage, σχηματίζοντας το 8 στην εξωτερική γωνία του ματιού.

darphin 03

Διάχυση

Σύρε κάτω από το μάτι, με κινήσεις από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία.

darphin 04

Πες «adieu» στους μαύρους κύκλους

Ανακάλυψε κι εσύ το γαλλικό μυστικό για ένα όμορφο δέρμα και πες «adieu» στα κουρασμένα μάτια και στους μαύρους κύκλους. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι το Ινστιτούτο Darphin στο Παρίσι παραμένει η απόλυτη διεύθυνση και το επτασφράγιστο μυστικό για προϊόντα υψηλής αποδόσεως και αναζωογονητικές θεραπείες προσώπου.

Δοκίμασε την υπέροχη κρέμα-gel Hydraskin All-day Eye Refresh Gel-Cream με το άρωμα της signature σειράς Hydraskin και πρόσφερε στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών τη φροντίδα που χρειάζεται!

Για να αποκτήσεις την Hydraskin Allday Eye Refresh GelCream πάτησε εδώ

 


Πηγή