Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Miley Cyrus: Δεν έχω καπνίσει χόρτο εδώ και τρεις εβδομάδες

Για όλους και για όλα μίλησε η Miley Cyrus στο περιοδικό Billboard. Η 24χρονη τραγουδίστρια που έχει αποτινάξει από πάνω της την αθώα εικόνα της Χάνα Μοντάνα και έχει υιοθετήσει μία πιο τολμηρή εικόνα μίλησε για τον χωρισμό της και την επανασύνδεσή της με τον Liam Hemsworth αλλά και για την απεξάρτησή της από τα ναρκωτικά.

«Δεν έχω καπνίσει χόρτο εδώ και τρεις εβδομάδες, το οποίο είναι το μεγαλύτερο διάστημα για μένα χωρίς αυτό. Δεν παίρνω ναρκωτικά και δεν πίνω. Είμαι εντελώς καθαρή τώρα. Ήταν κάτι που ήθελα να κάνω», δήλωσε.

Η ποπ σταρ παραδέχτηκε ότι αυτή η αλλαγή στη ζωή της δεν ήταν καθόλου εύκολη, προσθέτοντας ότι στο παρελθόν δεν έδειχνε καμία σημασία στις παροτρύνσεις για να σταματήσει τη χρήση μαριχουάνας.

Στη συνέχεια της συνέντευξης παραδέχτηκε ότι μετά τον χωρισμό τους το 2013 «έπρεπε να αλλάξω τόσο πολύ» και πρόσθεσε ότι «η αλλαγή για κάποιον άλλον, όχι για σένα, είναι τόσο δύσκολη. Ξαφνικά είναι σαν: Δεν σε αναγνωρίζω πια. Πρέπει να ξαναγνωριστούμε».

Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2013, όμως λίγο αργότερα χώρισαν για να επανασυνδεθούν το 2016 και όπως ανέφερε τον περασμένο μήνα η HollywoodLife ελπίζουν κάποια στιγμή στο μέλλον να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.


Πηγή