Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Το νέο hairlook της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι so fresh και μας αρέσει πολύ

Κάθε φορά που κάνουμε scroll στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πρώτο πράγμα που θαυμάζουμε είναι τα μαλλιά της. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει ίσως από τα πιο υγιή, δυνατά και λαμπερά μαλλιά που έχουμε δει ως τώρα ανάμεσα στις αγαπημένες celebrities. Άνετα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι αποτελεί το απόλυτο hairgoal για πολλά κορίτσια που την παρακολουθούν.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λοιπόν, τραβά αρκετά συχνά τα βλέμματα για τα μαλλιά της, μιας και την έχουμε δει ουκ ολίγες φορές να κάνει μόνιμες ή παροδικές αλλαγές. Την έχουμε δει με peachy blonde, με κατάξανθα μαλλιά, αλλά και με μακρύ καρέ, αλλαγές που υιοθέτησε παροδικά στα πλαίσια της δουλειάς της. Όμως, μόλις χθες η μέλλουσα κεντρική παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram account της με ένα νέο, ανανεωμένο hairlook.

Ας θυμηθούμε, όμως, πώς έφτασε στο σήμερα. Σίγουρα θα θυμάσαι ότι πριν ακριβώς έναν χρόνο η Ηλιάνα άλλαξε εντελώς hairlook υιοθετώντας μακριές αφέλειες στο ύψος του φρυδιού, ενώ λίγο καιρό αργότερα, τον Οκτώβριο του 2019, άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της αφήνοντας τις ρίζες πιο σκούρες και κάνοντας highlights στις άκρες των μαλλιών.

Το τελευταίο διάστημα η παρουσιάστρια είχε υιοθετήσει ένα hairlook με φράντζες- μιας και είχαν μακρύνει αρκετά οι αφέλειές της-, ενώ χθες αποφάσισε να δείξει στους followers της το νέο της look. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, λίγο πριν ξεκινήσει να παρουσιάζει τη δική της εκπομπή από τη συχνότητα του Alpha, ανανέωσε τις αφέλειές της και άνοιξε αρκετά το χρώμα στις άκρες των μαλλιών της υιοθετώντας μια μελί απόχρωση, αλλά διατηρώντας τη βάση στο καστανό της χρώμα. Από εμάς είναι ένα μεγάλο «ναι» και… μήπως αυτό το hairlook αποτελέσει αφορμή να κλείσουμε άμεσα ένα ραντεβού στο κομμωτήριο;!

Διάβασε ακόμα: 5 tips για να παραμένει αναλλοίωτο το μακιγιάζ σου κάτω από τη μάσκα


Πηγή