Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Το σωστό beauty online shopping έχει και τα μυστικά του…

Τον τελευταίο έναν χρόνο οι περιορισμοί – λόγω Covid-19- στη ζωή μας είναι πολλοί. Δεν μπορούμε να αγκαλιάσουμε και να φιλήσουμε τους αγαπημένους μας, δεν μπορούμε να απολαύσουμε έναν καφέ σε έναν όμορφο χώρο, δεν μπορούμε καν να πάμε ανέμελες τη βόλτα μας. Έχουμε χρονικό περιθώριο και ένα #6 να αποστείλουμε στο 13033.

Ελάχιστες είναι οι απολαύσεις που μας επιτρέπονται. Μια από αυτές- ευτυχώς- είναι και το online shopping. Μα δεν είναι υπέροχο να μπορείς να ψωνίζεις από την άνεση του καναπέ σου, πίνοντας μαζί και το καφεδάκι σου; Είναι, είναι και ξέρουμε πως συμφωνείς.

Όταν, όμως, έχουμε να κάνουμε με διαδικτυακό shopping για προϊόντα ομορφιάς, θέλουμε την προσοχή σου. Είναι πολύ εύκολο να υποπέσεις σε λάθη την ώρα που αγοράζεις online skincare και make up items. Βλέπεις, δεν υπάρχει η επιλογή να τα δοκιμάσεις στο χέρι σου, στο δέρμα σου, να δεις την υφή τους και την απόχρωσή τους πάνω σε εσένα. Ούτε και να ρωτήσεις κάποιον ειδικό για το εκάστοτε προϊόν.

Το αποτέλεσμα; Να καταλήγεις με άπειρα βαζάκια και συσκευασίες στο μπάνιο και το νεσεσέρ σου, τα οποία ποτέ δε χρησιμοποιείς, γιατί πολύ απλά δεν ταιριάζουν στο δέρμα σου. Ας μη συζητήσουμε για το γεγονός ότι έχεις χαλάσει αρκετά χρήματα από τον μισθό σου… Οι «απώλειες» είναι πολλές όταν δεν είσαι προσεκτική, για αυτό ρίξε μια ματιά στην παρακάτω gallery και δες όλα τα μυστικά του σωστού beauty online shopping. Είναι τα tricks που θα σε σώσουν και από χρόνο και από χρήμα.

Διάβασε ακόμα: Το 2021 το μακιγιάζ σου θα βασίζεται σε ένα και μόνο προϊόν


Πηγή