Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Το 2021 το μακιγιάζ σου θα βασίζεται σε ένα και μόνο προϊόν

Μόλις χθες σού γνωρίσαμε το #1 beauty trend, σύμφωνα με το Pinterest: το skinimalism. Ναι, μιλάμε για την τάση που θέλει αυτήν τη νέα χρονιά να επικρατεί ο μινιμαλισμός στην ομορφιά μας. Δηλαδή, να μη χρησιμοποιούμε άπειρα skincare προϊόντα, αλλά λίγα και μόνο εκείνα που ξέρουμε πως πραγματικά ταιριάζουν στο δέρμα μας. Αυτά, δηλαδή, που έχουμε απόλυτη ανάγκη.

Ο όρος αυτός δεν αφορά μόνο την περιποίηση της επιδερμίδας μας, όμως. Αφορά και το μακιγιάζ και μας προσκαλεί να χρησιμοποιήσουμε επίσης λίγα προϊόντα που αναδεικνύουν τη λάμψη του προσώπου μας, ώστε να μην καλύψουμε πλήρως τις ατέλειές μας κάτω από στρώματα make up.

Κάπου εδώ, λοιπόν, έρχεται το skin tint, το οποίο «υπόσχεται» να κάνει πράξη το skinimalism στο μακιγιάζ. Πώς γίνεται αυτό; Σύμφωνα με τους experts, το 2021 θα πρέπει να αναδείξουμε τη φυσική ομορφιά μας, να βαφόμαστε ελάχιστα και να αγαπήσουμε το πρόσωπό μας, χρησιμοποιώντας στο μακιγιάζ ένα και μόνο προϊόν: την κρέμα με χρώμα.  Εναλλακτικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε BB cream ή να κάνουμε ανάμειξη make up με ενυδατική κρέμα ή primer για ένα ελαφρύ καλυπτικό αποτέλεσμα.

Κι αν το σκεφτείς, αυτό το trend έχει μια λογική. Εφόσον μένουμε ακόμα στο σπίτι, διανύουμε τη δεύτερη καραντίνα και οι περισσότερες από εμάς βρισκόμαστε σε καθεστώς τηλεργασίας, για ποιον λόγο να επιβαρύνουμε την επιδερμίδα μας με βαρύ μακιγιάζ; Το μόνο που χρειαζόμαστε για να είμαστε περιποιημένες σε ένα Zoom call ή στην έξοδό μας (με μήνυμα) από το σπίτι είναι μια ελαφριά κρέμα με χρώμα ή μια BB cream. Εσύ έχεις αυτό το προϊόν στο νεσεσέρ σου; Αν όχι, δες στην παρακάτω gallery τις 9 καλύτερες κρέμες με χρώμα που μπορείς να αποκτήσεις. Μην ξεχνάς πως οι εκπτώσεις άρχισαν και τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για beauty online shopping. Κάνε, λοιπόν, ένα break από τα άπειρα καλλυντικά σου, άσε την επιδερμίδα σου να «αναπνεύσει» και- κυρίως- κάνε πράξη το skin tint!

Cover photo: @lanewaybeauty_

Διάβασε ακόμα: 10 υπέροχα προϊόντα ομορφιάς που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το 2021


Πηγή