Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Το Authentic Beauty Concept είναι το νέο beauty brand που πρέπει να γνωρίζεις…

Το AYTHENTIC BEAUTY CONCEPT δημιουργήθηκε ως απάντηση στον καταναλωτή του σήμερα, που ζει σε μια νέα πραγματικότητα!  Έχει εμπνευστεί από κομμωτές, καλλιτέχνες και γενικώς από άτομα που μοιράζονται τις ίδιες αξίες. Στόχος ήταν να δημιουργήσουν μία σειρά προϊόντων για μαλλιά η οποία να ταιριάζει στα πιστεύω τους και να την αισθάνονται πραγματική. Από ειλικρινή, απλά, προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά. Ήθελαν να δημιουργήσουν κάτι αυθεντικό, κάτι με το οποίο ο κόσμος μπορεί να ταυτιστεί. Προσωπικές εμπειρίες, ιδέες και πιστεύω δέθηκαν όλα μαζί και έτσι γεννήθηκε το AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT.

  1. ΑΓΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Το AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT πιστεύει ότι ό,τι αφήνεις εκτός είναι το ίδιο σημαντικό με ό,τι συμπεριλαμβάνεις. Οι συνθέσεις περιποίησης και styling μας είναι vegan*, δημιουργημένες με τη φιλοσοφία «free-from»· είναι χωρίς sulfates**, parabens, σιλικόνες, ορυκτέλαια και τεχνητές χρωστικές. Είναι προϊόντα με ακεραιότητα. Αγνά, φυσικά, απλά, ευχάριστα, προσεκτικά επιλεγμένα. Μέσω του AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT η φύση συναντά την επιστήμη με αγνά συστατικά, που ενεργοποιούνται με υπέρηχους  και απόσταξη ατμού· πρόκειται για έναν εξαιρετικά ήπιο τρόπο εκχύλισης των φυσικών συστατικών – που ταυτόχρονα διατηρεί τα οφέλη τους – όπως το μάνγκο κι ο βασιλικός της σειράς Hydrate.

 Το AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT υποστηρίζει επίσης το Sustainable Guar Initiative (SGI)· ένα πρόγραμμα το οποίο ξεκίνησε η εταιρεία Solvay για να ενισχύσει το βιοτικό επίπεδο χιλιάδων μικροκαλλιεργητών φασολιών ποικιλίας guar στην Ινδία και να προμηθεύσει με υπεύθυνο τρόπο, το συστατικό φροντίδας Guar (Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride).  

  1. ΔΙΑΘΕΣΗ «NO FILTER»

Το AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT δημιουργήθηκε ως ένα κίνημα όπου κομμωτές και καλλιτέχνες μοιράζονται τις ίδιες αξίες, βασιζόμενοι στις πεποιθήσεις του σήμερα και τις προσωπικές εμπειρίες – καθιστώντας το #authenticbeautymovement ως μια μοναδική κοινότητα που υιοθετεί μια νέα νοοτροπία ως προς την αυθεντική ομορφιά.

Η βασική ιδέα πίσω από το #authenticbeautymovement είναι το «να είσαι ο εαυτός σου». Το να είναι κανείς αληθινός, άμεσος και ανοιχτός. Η ειλικρίνεια είναι ελκυστική. Η ατομικότητα κι ο χαρακτήρας μας, είναι αυτά που μας κάνουν όμορφους, χωρίς φίλτρα.

  1. ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑ

Τα μαλλιά του σήμερα ακολουθούν μια νέα γλώσσα επικοινωνίας, αναδεικνύοντας τις χαλαρές υφές της πραγματικής ομορφιάς. Αυτό που δεν φαίνεται, είναι που κάνει την διαφορά· προϊόντα περιποίησης που δημιουργούν τις βάσεις για όμορφα μαλλιά, και προϊόντα styling με μια προσέγγιση «χωρίς styling», που ενισχύουν αόρατα τα αυθεντικά μαλλιά.

Πρόκειται για την ενίσχυση της φυσικής ομορφιάς που είναι ήδη εκεί. Όσο πιο αβίαστα και με κάθε τρόπο, επιμελώς ατημέλητα μαλλιά που δημιουργούν αυτό το είδος ποιότητας – προσιτής πολυτέλειας.

  1. ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗΣ

Μία στιγμή συναίσθησης είναι η σύνδεση της εσωτερικής κι εξωτερικής ομορφιάς μέσα από πραγματικές εμπειρίες. Πρόκειται για την εσωτερική αναζήτηση επανασύνδεσης με τον εαυτό σου. Όταν είσαι παρών στο τώρα, τότε είναι που ισορροπείς τον νου και το σώμα σου· φέρνοντας στην επιφάνεια την εσωτερική ομορφιά σου για να εκφράσεις τον πραγματικό εαυτό σου.

Το AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT επιτρέπει στον κομμωτή να δημιουργήσει ένα διαφορετικό, πολυτελές περιβάλλον κομμωτηρίου, το οποίο μπλοκάρει τον θόρυβο του πολυάσχολου εξωτερικού κόσμου, δημιουργώντας μια στιγμή που αξίζει να τη θυμάστε – ένα memento (μια Εμπειρία).

Γίνε και εσύ μέλος του #AUTHENTICBEAUTYMOVEMENT μέσω του  www.authenticbeautyconcept.gr και ακολουθήστε το @authenticbeautyconceptgr στο Instagram.

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!




Πηγή