Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Το nail art της Μαρίας Ηλιάκη είναι τέλειο για να υποδεχθείς το φθινόπωρο

Λίγο μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών και ενώ έχει μπει ο Σεπτέμβρης, αλλά όχι τα πρώτα κρύα του φθινοπώρου, η απόφαση για το τι μανικιούρ θα κάνεις έρχεται… μετά δυσκολίας. Να κάνεις ένα έντονο καλοκαιρινό χρώμα- μιας που η ζέστη καλά κρατεί ακόμα- ή να κάνεις ένα σκουρόχρωμο nail art; Αυτά είναι τα ερωτηματικά που ταλανίζουν το κεφάλι σου και σε καταλαβαίνουμε απόλυτα.

Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν και οι αγαπημένες celebrities να μας δίνουν όλο το #nailspiration που χρειαζόμαστε για αυτήν την κάπως περίεργη και μεταβατική εποχή. Αυτή τη φορά η Μαρία Ηλιάκη μάς ενθουσίασε με το νέο μανικιούρ της και μας έδωσε έμπνευση για το nail art που μπορούμε να κάνουμε τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου.

Η Μαρία, όπως θα γνωρίζεις, είναι ένα ultra chic κορίτσι, που επιλέγει πάντα διακριτικά και πολύ κομψά nail art. Δεν της αρέσουν οι υπερβολές. Αυτό ακριβώς έκανε και το Σάββατο που μας πέρασε, όταν και επισκέφθηκε το nail bar για να ανανεώσει το μανικιούρ της.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε ένα πολύ κομψό nail art, το οποίο κολακεύει τα δάχτυλά της και μπορείς πολύ εύκολα να το κάνεις και μόνη σου στο σπίτι. Η Μαρία έκανε ένα dotted μανικιούρ σε γαλακτερό-nude χρώμα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το χρώμα των νυχιών της ήταν σε off-white απόχρωση και μία λευκή τελεία κοσμούσε τη βάση κάθε νυχιού της. Πολύ μοντέρνο και ultra fresh το αποτέλεσμα. Για δες και εσύ…

Διάβασε ακόμα: 8 καλοκαιρινές beauty συνήθειες που πρέπει να συνεχίσεις και το φθινόπωρο


Πηγή