Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Χρυσές Σφαίρες: Τα ωραιότερα beauty looks που έχουμε δει μέχρι σήμερα στο κόκκινο χαλί

Η πανδημία του κορονοϊού σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της και έξω από αυτό δεν έμειναν ούτε τα φαντασμαγορικά events του πλανήτη. Απόδειξη ότι το 2020, είτε κάποιες μεγάλες εκδηλώσεις δεν πραγματοποιήθηκαν καθόλου και ακυρώθηκαν, είτε έγιναν διαδικτυακά.

Σιγά-σιγά, όμως, περνάμε στη μετά Covid-19 εποχή και πολύ χαιρόμαστε για αυτό. Γιατί; Διότι μπαίνοντας σε μία κανονικότητα θα αρχίσουν και πάλι να πραγματοποιούνται τα διαφόρων ειδών events. Την αρχή κάνει απόψε, 28 Φεβρουαρίου, η διοργάνωση των Golden Globe Awards.

Ναι! Η 78η τελετή απονομής των «Χρυσών Σφαιρών» θα διεξαχθεί σήμερα το βράδυ στο Beverly Hilton Hotel, στο Beverly Hills της Καλιφόρνια, κι εμείς ανυπομονούμε για αυτό. Τη βραδιά θα παρουσιάσουν οι Amy Poehler και Tina Fey και η αλήθεια είναι πως έχουμε μεγάλη προσμονή να δούμε ποιες είναι οι καλύτερες σειρές, ταινίες και ερμηνείες στον χώρο του θεάματος, οι οποίες και θα τιμηθούν.

Περιμένουμε, όμως, εναγωνίως να θαυμάσουμε τα υπέροχα σύνολα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ των celebrities που θα δώσουν το «παρών» στις «Χρυσές Σφαίρες» σε αυτό το νέο καθεστώς χωρίς red carpet. Γιατί κόκκινο χαλί με την έννοια που το γνωρίζουμε δεν θα υπάρξει και η αλήθεια είναι πως αδημονούμε για το τι θα δούμε μέσα από τα social media μας απόψε. Για να καταλάβεις… Ορισμένες stars θα«παρευρεθούν» στα Golden Globe Awards 2021 όχι με φυσική παρουσία, αλλά μέσω live streaming. Και αυτό από μόνο του έχει ένα ενδιαφέρον.

Μέχρι, λοιπόν, να έρθει η ώρα να δούμε τις εμφανίσεις και τα beauty looks των «Χρυσών Σφαιρών 2021», ας θυμηθούμε τα πιο χαρακτηριστικά make up looks και μαλλιά που έχουν κάνει μέχρι σήμερα οι αγαπημένες μας celebrities. Με ένα scroll στην παρακάτω gallery θα δεις εκείνες τις διάσημες κυρίες που κατάφεραν να γοητεύσουν όλο τον πλανήτη περπατώντας το κόκκινο χαλί της διοργάνωσης από το 1999 μέχρι και σήμερα.

Διάβασε ακόμα: Πόσο χρόνο χρειάζεται το κάθε skincare συστατικό για να δράσει στην επιδερμίδα σου;


Πηγή