Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Ψάχνεις μανικιούρ για τα Χριστούγεννα; Η Kourtney Kardashian σου δίνει ιδέες

Ας μην κοροϊδευόμαστε! Όλες έχουμε αρχίσει να αναζητάμε το μανικιούρ που θα κάνουμε τα Χριστούγεννα και να κλείνουμε τα απαραίτητα ραντεβού με τη nail artist για να μη μείνουμε απεριποίητες. Αλήθεια, εσύ σκέφτηκες τι νύχια θα κάνεις στις φετινές γιορτές;

Αν όχι, η Kourtney Kardashian είναι εδώ για να σου δώσει όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι. Η 42χρονη έκανε το απόλυτο Xmas manicure και είμαι σίγουρη πως θα ανυπομονείς να το κάνεις κι εσύ!

Οι βαρετές Τρίτες γίνονται πιο ενδιαφέρουσες με λίγη λάμψη… στο μανικιούρ!

Glitter γαλλικό μανικιούρ αλά… Kourtney

Μπορεί να μην έχουμε μπει ακόμα στον Δεκέμβριο, όμως φαίνεται πως η Kourtney Kardashian είναι ήδη σε Xmas mood. Τα νύχια της τουλάχιστον αυτό αποδεικνύουν.

Ειδικότερα, η star αποφάσισε να κάνει ένα ultra glam & chic γαλλικό μανικιούρ. Καθόλου συνηθισμένο και χωρίς την κλασική λευκή γραμμή που ίσως να φαντάζεσαι.

Η Kourtney διατήρησε το αμυγδαλωτό σχήμα που έχει εδώ και καιρό στα νύχια της και έκανε γαλλικό μανικιούρ με ασημί glitter γραμμή. Για δες… Δεν είναι WOW;

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kim Truong (@kimkimnails)

Και δεν είναι μόνο το μανικιούρ της πολύ κομψό, είναι και ο τρόπος που το συνδύασε η Kourtney. Όπως βλέπεις παραπάνω, η star απογείωσε το nail art της με ένα little black dress.

Τα Χριστούγεννα λέμε «ναι» στο glitter

Ας μιλήσουμε λίγο για nail trends των Χριστουγέννων… Ανέκαθεν το glitter, το glam γενικότερα, ήταν must την περίοδο των γιορτών. Και φέτος, λοιπόν, ακριβώς το ίδιο θα συμβεί!

Full glitter νύχια, nail art με διακριτικές glitter λεπτομέρειες, glitter αστεράκια θα έχουν την τιμητική τους στα μανικιούρ τα φετινά Χριστούγεννα.

Κάν’το, λοιπόν, κι εσύ σαν την Kourtney Kardashian και πες «ναι» σε ένα glam γαλλικό μανικιούρ. Ρίξε, όμως, μια ματιά και στην gallery! Έχω βρει για εσένα μερικά ακόμα λαμπερά και άκρως Χριστουγεννιάτικα nail art. Enjoy!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

#SnakeTips: Η νεότερη τάση στο γαλλικό μανικιούρ είναι wild!

Violet Dreams: Το χρώμα της βιολέτας είναι αυτό που χρειάζεσαι σήμερα

Cover photo: @kimkimnails




Πηγή