Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Ωκεανίδα: H beauty πρόταση που θέλει τη θάλασσα να «δουλεύει» για την ομορφιά σου

Αν βρίσκεσαι ακόμη στο γραφείο αλλά αντί για τα emails που έρχονται το ένα μετά το άλλο εσύ σκέφτεσαι τις διακοπές σου και σιγοτραγουδάς, «το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά, μέσα στο νεράκι πλέουμε αγκαλιά…», τότε έχεις μπει για τα καλά σε summer mode. Εκτός από τα καλοκαιρινά αξεσουάρ και τα σύνολα που θα φορέσεις στο νησί όμως, την περίοδο που διανύουμε είναι σημαντικό να ασχοληθείς με την φροντίδα της ομορφιάς σου, προκειμένου να απολαύσεις το καλοκαίρι πλήρως προστατευμένη και να βγεις από αυτό… αλώβητη.

Για το καλοκαίρι του 2019, λοιπόν, το βασικό beauty trend στο οποίο αξίζει να εστιάσεις την προσοχή σου είναι η στροφή στα φυσικά καλλυντικά και δη σε εκείνα που βασίζονται στην επιστήμη της θάλασσας. Η δική μας αγαπημένη πρόταση για φέτος, λοιπόν, μυρίζει φρεσκάδα και θαλασσινό αεράκι, θα «ξεδιψάσει» το δέρμα σου και «ακούει» στο όνομα Ωκεανίδα. Στην ελληνική μυθολογία οι Ωκεανίδες ήταν θαλάσσια μυθικά πλάσματα που θύμιζαν γοργόνες. Σήμερα, η Ωκεανίδα αποτελεί μία ιδιαίτερή beauty πρόταση για την περιποίηση του προσώπου που βασίζεται σε συστατικά όπως το σύμπλεγμα από φύκη και το θαλασσινό νερό και χρησιμοποιεί την ελληνική σοφία της βοτανοθεραπείας προς όφελος της ομορφιάς σου.

Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις για να μάθεις πώς θα την αξιοποιήσεις στο έπακρο και να γνωρίζεις τι να ζητήσεις την επόμενη φορά που θα επισκεφτείς την αγαπημένη σου Fresh Line. Ιδού τι αξίζει να προσέξεις και να βάλεις στο καλοκαιρινό σου νεσεσέρ, σύμφωνα πάντα με την αγαπημένη μας και «ολόφρεσκια» Ωκεανίδα!

#1 Προστάτευσε το δέρμα σου από την απώλεια νερού με σύμπλεγμα από φύκη

Οι υψηλές θερμοκρασίες και ο ξηρός αέρας αφυδατώνουν το δέρμα σου και κάνουν την επιδερμίδα σου να δείχνει θαμπή και άτονη. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να προμηθευτείς με μία ενυδατική κρέμα προσώπου η οποία θα προσφέρει απόλυτη ενυδάτωση στο δέρμα σου και θα το προστατεύσει από την απώλεια νερού και τη ατμοσφαιρική ρύπανση. Φρόντισε απλώς να είναι απαλή για να μην «φράζει» τους πόρους σου.

Πώς μπορεί να σε βοηθήσει η Ωκεανίδα σε αυτή την περίπτωση; Προσφέροντάς σου μία απαλή ενυδατική κρέμα με δροσερό θαλασσινό άρωμα που είναι ενισχυμένη με καινοτόμο σύμπλεγμα από φύκη, θαλασσινό νερό, πολυσακχαρίτες και ενυδατικό σύμπλεγμα μικροφυκών και μήλου. Δηλαδή, συστατικά που-μεταξύ άλλων- θα προστατεύσουν την επιδερμίδα σου από την απώλεια νερού, θα συμβάλλουν στην ενίσχυση του υαλουρονικού οξέος και της κυκλοφορίας της υγρασίας σε όλες τις στοιβάδες του δέρματος και παράλληλα, θα σου προσφέρουν 12ωρη ενυδάτωση. Ό,τι χρειάζεσαι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, δηλαδή.

dld

#2 Φρόντισε για το pH σου επιλέγοντας ένα θαλάσσιο σύμπλεγμα υψηλής απόδοσης

Εκτός από την ενυδάτωση, ένα ακόμη στοιχείο σε ό,τι αφορά στο πρόσωπό σου το οποίο σίγουρα αξίζει να προσέξεις αυτή την περίοδο είναι η αποκατάσταση του pH της επιδερμίδας σου και φυσικά, η προστασία της από το μπλε φως (όπως εκείνο που εκπέμπει η οθόνη του smartphone σου), την ατμοσφαιρική ρύπανση και την οξείδωση.

Δοκίμασε να βρεις, λοιπόν, έναν ενυδατικό και προστατευτικό ορό που θα σου προσφέρει όλα τα παραπάνω και την ίδια ώρα, θα κάνει το δέρμα σου λείο, θα έχει δροσερή υφή και θα απορροφάται άμεσα. Ο ορός που ξεχωρίσαμε στη σειρά Ωκεανίδα από τα αγαπημένα μας, ελληνικά καλλυντικά Fresh Line είναι εμπλουτισμένος με θαλάσσιο σύμπλεγμα υψηλής απόδοσης που ενισχύει το μικροβίωμα του δέρματος και αποκαθιστά το pH και μεταξύ άλλων, περιέχει BLUE Oléoactif και σύμπλεγμα μικροφυκών και μήλου -που όπως είναι γνωστό, προσδίδει ενυδάτωση που διαρκεί και αυξάνει την περιεκτικότητα νερού στο δέρμα!

detma

#3 Βάλε εκχύλισμα κοραλλιού στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών

Ένα ακόμη συστατικό που σου φέρνει η Ωκεανίδα και το οποίο θα κάνει τη διαφορά σε ό,τι αφορά στα μάτια σου φέτος είναι το εκχύλισμα κοραλλιού. Είναι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία και θρεπτικά συστατικά και μεταξύ άλλων, διατηρεί την υδρολιπιδική ισορροπία του δέρματος. Με λίγα λόγια, αξίζει μία θέση στο νεσεσέρ σου.

Μία κρέμα ματιών για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών σε μορφή τζελ η οποία θα προσφέρει πολλαπλή προστασία και εντατική ενυδάτωση, είναι απαραίτητη. Και όταν περιλαμβάνει συστατικά όπως το εκχύλισμα κοραλλιού, το κλινικά αποδεδειγμένο σύμπλεγμα μικροφυκών και μήλου που σφραγίζει τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας και το πατενταρισμένο δραστικό BLUE Oléoactif από ρύζι και βιολογικό έλαιο σόγιας, τότε σίγουρα θα μπορεί να έχει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

apotelesmata

Προτού μπει ο Ιούνιος, λοιπόν, επισκέψου τη Fresh Line και άφησε την ενέργεια της θάλασσας να λειτουργήσει υπέρ της ομορφιάς σου. Να θυμάσαι πως η ενυδάτωση και η προστασία αποτελούν το «κλειδί» για λαμπερό και υγιές δέρμα και αυτό το καλοκαίρι, μπορείς να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις με τη δύναμη της Ωκεανίδας. Μία ενυδατική κρέμα, ένας ορός και μία κρέμα ματιών με τα κατάλληλα, «θαλασσινά» και φυσικά συστατικά αρκούν για να σε «καλύψουν».

 


Πηγή