Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

BEACH KIT: Πες μου τι… κάνεις στην παραλία να σου πω τι χρειάζεσαι!

Η «μεταβατική» άνοιξη είναι η κατάλληλη περίοδος να λάβουμε τα «μέτρα» μας για τους επόμενους κυριολεκτικά «καυτούς» μήνες που θα έρθουν. Μπορεί κάθε καλοκαίρι να απολαμβάνεις το ζεστό ηλιόλουστο «χάδι» και να… καμαρώνεις για το μαύρισμά σου, ποτέ όμως δεν πρέπει να ξεχνάς να παρέχεις στην επιδερμίδα και τα μαλλιά σου την απαραίτητη προστασία. Φέτος, λοιπόν, αν ψάχνεις την κατάλληλη σειρά η οποία και θα σε προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες και θα «ενισχύει» με τα κατάλληλα συστατικά τις… εργατοώρες σου στην ξαπλώστρα, έχουμε την απάντηση που ζητούσες!

Δημιουργώντας μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης χωρίς parabens, η οποία συνδυάζει ηλίανθο, ανθόνερο υακίνθου, ρύζι, δενδρολίβανο, ζαχαρότευτλο και άνθη KauPe, η Nuxe Sun, παρέχει αντιγηραντική προστασία στα κύτταρα της επιδερμίδας, ένα μοναδικό άρωμα και μία ανεπανάληπτη υφή. Ωστόσο, επειδή κάθε μία από εμάς έχει διαφορετικές συνήθειες στην παραλία, δες ποια από τις παρακάτω «δραστηριότητες» σε αντιπροσωπεύουν και διάβασε τι ακριβώς δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου ή το ντουλάπι του μπάνιου!

Για σένα που «λιώνεις» στις ρακέτες

Αν είσαι ένα από εκείνα τα δραστήρια κορίτσια που «κόβουν» την ανάσα των λουόμενων με επιδέξια «καρφώματα» που μέχρι και ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ζήλευε, υποπτεύομαι πως την περισσότερη ώρα που περνάς στην παραλία βρίσκεσαι εκτεθειμένη στον ήλιο αποφεύγοντας με μαεστρία τις πάσες του αντιπάλου. Για να προφυλάξεις τον εαυτό σου, θα χρειαστείς να συμπεριλάβεις στο νεσεσέρ σου ένα spray ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα, εμπλουτισμένο me 4 φίλτρα UV, το οποίο προστατεύει από τη φωτογύρανση, χαρίζοντάς σου διαρκής ενυδάτωση και ανακούφιση από την ενοχλητική αίσθηση καύσου που δημιουργεί η ακτινοβολία. Αυτή είναι η προσθήκη στο νεσεσέρ που φέτος θα σε ανακηρύξει πρωταθλήτρια!

prwta8litria

Για σένα που είσαι γοργόνα στα… ρηχά

Αν ανήκεις στην ίδια κατηγορία με εμένα, που θέλω να κουβεντιάζω ατελείωτα με τις φίλες μου εκεί ακριβώς που σκάει το κύμα, παριστάνοντας τη… γοργόνα, ξέρω ποιος είναι ο «σύμμαχός» σου για το φετινό καλοκαίρι! Ανάλογα με το πόσο ευαίσθητη ή σκουρόχρωμη είναι η επιδερμίδα σου, επίλεξε μία αντηλιακή κρέμα προσώπου υψηλής προστασία μεταξύ 30 ή 50 SPF -ποτέ λιγότερο. Επιστρέφοντας σπίτι, απόλαυσε ένα αναζωογονητικό μπάνιο με after sun σαμπουάν και αφρόλουτρο (εύχρηστο για τις καλοκαιρινές σου αποδράσεις) «δύο σε ένα» από φυτικά εκχυλίσματα υάκινθου και άνθη Kau pe, το οποίο θα απομακρύνει από το δέρμα σου το αλάτι το αντηλιακό και την άμμο, ενώ θα το ανακουφίσει από την παραλίγο… αφυδάτωση.

Για σένα με το αξιοζήλευτο τροπικό μαύρισμα

Αν κάθε καλοκαίρι ξεκινάς τις θαλάσσιες εξορμήσεις σου ήδη από αρχές Μαΐου για να μην εμφανιστείς λευκή σαν το… χιόνι Ιούνιο μήνα, αν κάθε τέλη Αυγούστου στην «σκληρή» αναμέτρηση του μαυρίσματος, είσαι εκείνη που βάζει κάτω όλη την υπόλοιπη παρέα με διαφορά, υπάρχει το ιδανικό προϊόν για να ξεκαλοκαιριάσεις μαζί του! Αυτό δεν είναι άλλο από το λάδι μαυρίσματος για πρόσωπο και σώμα της Nuxe, το οποίο σου παρέχει την αναγκαία προστασία ενάντια στη φωτογήρανση και την απαραίτητη αντηλιακή προστασία από 10 έως και 30 SPF. Συγχρόνως, ενισχύει το μαύρισμά σου το οποίο χάρη στους σπόρους χαρουπιών και δίνει στην επιδερμίδα σου ένα ακαταμάχητο άρωμα και μία βελούδινη υφή!

Extra tip: Καλό θα ήταν την ίδια σημασία που δίνεις στο μαύρισμα, να δώσεις και στα μαλλιά σου τα οποία αφυδατώνονται όσο εσύ χαλαρώνεις στην ξαπλώστρα. Ένα προστατευτικό γαλάκτωμα με 3 φίλτρα UV, είναι η προστασία που θα σε σώσει από το καλοκαιρινό και θλιβερό look «Μαλλί Άχυρο».

axyro

Σε κάθε περίπτωση, με όποιον τρόπο και αν αποφασίσεις να απολαύσεις φέτος τις ώρες σου στη θάλασσα, μην ξεχνάς επιστρέφοντας σπίτι και βγαίνοντας από το μπάνιο, να εφαρμόζεις μία «δροσιστική» after sun λοσιόν για πρόσωπο και σώμα. Όχι μόνο καταπραΰνει και θα αναδομεί το «ταλαιπωρημένο» δέρμα σου αλλά «κλειδώνει» με φυσικό τρόπο, το μαύρισμα για το οποίο… έχυσες τόσο ιδρώτα. Η νέα σειρά της Nuxe διαθέτει όλα εκείνα τα προϊόντα που θα σου εξασφαλίσουν ένα «υγιές» και ασφαλές καλοκαίρι χωρίς το παραμικρό κοκκίνισμα!

 


Πηγή