Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Όλα τα μυστικά για να υποδεχθείς τη νέα σεζόν ανανεωμένη (+beauty διαγωνισμός!)

Το φθινόπωρο πλησιάζει με βήμα γοργό και ίσως να έχεις μελαγχολήσει. Θέλεις λίγο καλοκαίρι ακόμα, λίγο ήλιο ακόμα, λίγη ανεμελιά ακόμα… Καταλαβαίνουμε! Δεν είναι εύκολο να συγκεντρώσεις ξανά το μυαλό σου που έχει μείνει στις ακρογιαλιές και τα νησιά. Ούτε και είναι εύκολο να δεχτείς όλες τις beauty… συνέπειες του καλοκαιριού. Μαζί με εσένα που έχεις μελαγχολήσει έχει «μελαγχολήσει» το δέρμα αλλά και τα μαλλιά σου. Το φθινόπωρο μοιάζει να «ρουφά» τη λιακάδα αλλά και την ομορφιά σου. Μα είναι δυνατόν να υποδεχτείς τη νέα σεζόν με αυτή τη διάθεση; Δεν το δεχόμαστε! Θέλουμε να βγεις από αυτό το mood και να αρχίσεις να ενθουσιάζεσαι για τον ερχομό του φθινοπώρου!

 

Για εμάς εδώ στο queen.gr, το φθινόπωρο σημαίνει νέα ξεκινήματα. Δεν μπαίνουμε καν στη διαδικασία να κάνουμε new year’s resolutions, κάνουμε Octobers resolutions! Για εμάς η νέα αρχή γίνεται μετά τις διακοπές που επιστρέφουμε ξεκούραστες και με γεμάτες μπαταρίες και αυτό θέλουμε και για εσένα! Να μην «τρέμεις» τον ερχομό του φθινοπώρου αλλά να ανυπομονείς για αυτό και ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να αρχίσεις με ένα beauty pampering. Τέλειο δεν ακούγεται; Ε λοιπόν θα το κάνεις και θα σε βοηθήσουμε εμείς σε συνεργασία με τη FREZYDERM!

sercan solmaz 434815 unsplash

Κεφάλαιο μαλλιά…
Ευχαριστήθηκες beach waves και ατελείωτες βουτιές. Τα ίσιωσες, τα έκανες μπούκλες και κοτσίδες και τώρα… Τώρα βλέπεις όλο και περισσότερες «απώλειες» στη βούρτσα και το νιπτήρα σου. Μην αγχώνεσαι! Αγάπη θέλουν τα μαλλιά σου. Αγάπη και δύναμη και θα τους την χαρίσεις με την ολοκληρωμένη αγωγή κατά της τριχόπτωσης Hair Force της FREZYDERM.

group

Η σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν, λοσιόν, ειδική αγωγή μονοδόσεων και κάψουλες ως συμπλήρωμα διατροφής. Στόχος της είναι να γεμίσει δύναμη τις τρίχες σου από τη ρίζα ως και τις άκρες τους και έτσι όχι μόνο να σταματήσεις να τις… χάνεις αλλά να δεις τα μαλλιά σου να γίνονται πιο δυνατά, πιο λαμπερά, πιο όμορφα!

shampoo mask

Ξεκινάς λοιπόν από το μπάνιο σου. Λούζεσαι με το  Hair Force Shampoo Women και ενώ εσύ απολαμβάνεις τον μεταξένιο αφρό του, τα μαλλιά σου καθαρίζουν απαλά, οι θύλακες ενδυναμώνονται και η τριχοφυΐα  ενισχύεται.  Συνεχίζεις με την τριχοτονωτική μάσκα Hair Force Mask και μέσα σε μόνο 5 λεπτά τα Ceramides, που περιέχει, απελευθερώνονται και κάνουν τα «μαγικά» τους ενάντια στο σπάσιμο της τρίχας . Έπειτα έρχονται… ενισχύσεις για ακόμα πιο εντατική δράση ενάντια στην τριχόπτωση!

lotion

#1 Η Hair Force Lotion Extra εφαρμόζεται σε νωπά μαλλιά πρωί και βράδυ και ενισχύει τα άτονα και αδύναμα μαλλιά ενώ παράλληλα αυξάνει την ανάπτυξη της τρίχας κατά 58%

monodoses

#2 Οι Hair Force Monodoses έρχονται να κάνουν πραγματικό θαύμα για τη δύναμη της τρίχας! Χρησιμοποιώντας ένα φιαλίδιο (μισό το πρωί και μισό το βράδυ) για 2 μήνες τουλάχιστον, θα δεις τα μαλλιά σου να μεταμορφώνονται μέρα με τη μέρα.

caps

#3 Η τελευταία «πινελιά» φροντίδας κατά της τριχόπτωσης στα μαλλιά σου έρχεται με τις Hair Force Caps ως ειδικό συμπλήρωμα διατροφής που δυναμώνουν τα μαλλιά σου από μέσα προς τα έξω, ενισχύοντας την υγεία τους.

joe robles 594524 unsplash

Κεφάλαιο πρόσωπο…
Θέλουμε να πιστεύουμε πως φορούσες καθημερινά το FREZYDERM αντηλιακό προσώπου σου και σου λέμε χίλια μπράβο όμως το δέρμα σου έχει και πάλι ανάγκες. Βλέπεις, το αλάτι, τα κοκτέιλ (μην το αρνείσαι) και τα ξενύχτια αφήνουν το δέρμα αφυδατωμένο και θαμπό και κάτι πρέπει να κάνεις για αυτό για να σε βρει το φθινόπωρο με επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία.

boosters 1

Εδώ έρχεται η FREZYDERM με τα απίθανα boosters για να απογειώσουν το pampering της επιδερμίδας σου! Φανταζόσουν ποτέ ότι μια μικρή καθημερινή φροντίδα κρύβει μέσα της όλη την ένταση που χρειάζεται για να αυξήσει στο μάξιμουμ την ομορφιά μας; Κι όμως. Η FREZYDERM καινοτόμησε και δημιούργησε μία νέα σειρά που στοχεύει αποκλειστικά στην ενίσχυση της καθημερινής περιποίησης. Τα  FREZYDERM Cream Boosters Velvet Concentrate περιλαμβάνουν 14 (ναι! Δεκατέσσερις) διαφορετικούς κωδικούς υπερσυμπυκνωμένων συνθέσεων, ο καθένας με στοχευμένη δράση, για να κάνει «boost» στο pampering session σου!

boosters 2

Απλώς επιλέγεις τις δεκαήμερες αγωγές που χρειάζεσαι, εφαρμόζεις τις βελούδινες σταγόνες πριν από την καθημερινή σου κρέμα και αυξάνεις την απόδοσή της στο μέγιστο! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα Cream Booster μία ή δύο φορές την ημέρα για 10 ημέρες ή ένα άλλο το πρωί και ένα άλλο το βράδυ. Όταν τελειώσει η χρήση ενός Cream Booster, μπορείς να συνεχίσεις με το ίδιο ή να διαλέξεις ένα άλλο! Οι συνδυασμοί είναι αμέτρητοι και το pampering… ατελείωτο!

moisturizewrs

Το επόμενο βήμα στην περιποίησή σου φυσικά δεν είναι άλλο από την κρέμα προσώπου και η FREZYDERM σου παρέχει μία ολοκληρωμένη πολυλειτουργική σειρά προϊόντων για ενυδάτωση σε βάθος, αναδόμηση και ταυτόχρονα πρόληψη και επανόρθωση του δέρματος! Απλά διαλέγεις την ενυδατική κρέμα προσώπου που αντιστοιχεί στις δικές σου ανάγκες και πλέον έχεις ένα πλήρες σύστημα περιποίησης που σου χαρίζει όλα εκείνα που χρειάζεται η επιδερμίδα σου για να είναι λαμπερή, ενυδατωμένη και υγιής.

romina farias 778239 unsplash

Κεφάλαιο σώμα…
Μετά το καλοκαίρι και με το φθινόπωρο προ των πυλών το σώμα σου μπαίνει σε… δεύτερη μοίρα. Καθώς τα σορτς και τα φορέματά σου δίνουν τη θέση τους στα τζιν και τα παντελόνια έτσι και εσύ κάπως… ξεχνιέσαι και δεν φροντίζεις την επιδερμίδα του σώματός σου όπως πρέπει. Όχι! Δεν θα σε μαλώσουμε! Θα σε βοηθήσουμε να χαρίσεις και στο σώμα σου το pampering που χρειάζεται για να λάμπει καθημερινά και μετά δεν θα θέλεις να φορέσεις καλσόν! Βλέπεις, η FREZYDERM έχει δύο «μαγικά» γαλακτώματα σώματος που περιέχουν μέσα τους  όλα όσα χρειάζεται η επιδερμίδα σου.

cristialen

Το Christialen Emulsion χαρίζει άμεση και σε βάθος ενυδάτωση στην επιδερμίδα και παράλληλα, την προστατεύει από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Και το καλύτερο; Έχει δροσερή λεπτόρρευστη υφή και απορροφάται τόσο γρήγορα που μπορείς να έχεις ντυθεί και να είσαι καθ’ οδόν προς το γραφείο χωρίς να καθυστερήσεις ούτε λεπτό!

volpaderm

Το Volpaderm AHA Milk συνδυάζει την απολέπιση με την ενυδάτωση! Ναι, καλά διάβασες! Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό γαλάκτωμα σώματος που ανανεώνει θεαματικά την επιδερμίδα. Οξέα φρούτων και ένας πλούσιος συνδυασμός από ενυδατικούς και μαλακτικούς παράγοντες, απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και ταυτόχρονα θρέφουν την επιδερμίδα και ενισχύουν τη φυσιολογική ανανέωση των κυττάρων, χαρίζοντάς της ολοκληρωμένη περιποίηση. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάς… την επόμενη μέρα της απολέπισης είναι απαραίτητο να φορέσεις αντηλιακό στα σημεία που θα είναι εκτεθειμένα στον ήλιο!

GMCLfmZ

 


SUPER BEAUTY ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ QUEEN ΚΑΙ ΤΗ FREZYDERM

Περίμενε! Που πας; Έτσι θα σε αφήναμε; Όταν λέμε πως θέλουμε να σε βοηθήσουμε να υποδεχτείς πιο χαρούμενα το φθινόπωρο με pampering το εννοούμε!

gif123

Συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα, μπορεί να είσαι εσύ η τυχερή που θα βρεθεί σε ένα super glam location και θα αφεθεί στα χέρια της beauty advisor της FREZYDERM η οποία θα αναλάβει τη φροντίδα ομορφιάς της. Μιλάμε για ένα αναζωογονητικό ολοκληρωμένο pampering από την κορυφή ως και τα νύχια με τη σφραγίδα της FREZYDERM και με όλα τα μαγικά προϊόντα που ανακάλυψες παραπάνω, οπότε … ξέρεις πως η εμπειρία θα είναι ασύγκριτη! Όλη η beauty pampering day σου θα βιντεοσκοπηθεί από το queen video crew και μαζί σου θα βρίσκεται και η beauty editor του queen.gr! 

Πάρε μέρος λοιπόν, έλα να υποδεχτούμε μαζί τη νέα σεζόν με ένα deluxe pampering και το πιο πλατύ χαμόγελο και άσε κενή την Τρίτη 9 Οκτωβρίου στο ημερολόγιό σου… μπορεί να είσαι εσύ η τυχερή!

 

 


Πηγή