Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Όλα τα μυστικά που αποκάλυψε ο Γιάννης Μαρκετάκης στο live μας!

Την περασμένη Παρασκευή, είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον master Γιάννη Μαρκετάκη, celebrity makeup artist, στο απογευματινό μας Instagram live και έγινε ένας μικρός χαμός. Ο Γιάννης βλέπεις είναι ένας πραγματικός Κύριος (με κεφαλαίο Κ), μοναδικός δάσκαλος του μακιγιάζ, expert και από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα στον χώρο του beauty! Με χαρά λοιπόν δέχτηκε να μιλήσουμε για το μακιγιάζ και ανυπομονούσαμε να τον ρωτήσουμε τα πάντα!

Το ίδιο έκαναν και όσοι μπήκαν στο live, γεμίζοντας με ερωτήσεις και πολλά φιλιά το feed αλλά… κάποιες μπορεί να δουλεύατε και ίσως δεν το προλάβατε. Γι αυτό ετοιμάσαμε αυτό το άρθρο και φυσικά το video για να δεις ή να ξαναδεις τα όσα είπαμε. Πάτα play για να απολαύσεις τον Γιάννη και μην μπεις στον κόπο να κρατήσεις σημειώσεις! Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες που συζητήσαμε και όλα τα προϊόντα που αγαπά στην παρακάτω gallery!

Πόσο διασκεδαστικό και χρήσιμο ήταν αυτό το live, πες μας! Σπεύσε τώρα με ένα ακόμη scroll παρακάτω για να δεις τα key points που συζητήσαμε και να ανακαλύψεις τα προϊόντα που αγαπά ο Γιάννης. Γιάννη μας, ευχαριστούμε πολύ, you rock και κορίτσια να θυμάστε «κρατάμε πινέλο, όχι νυστέρι».

Διάβασε ακόμα: Όλα όσα είπαμε με την Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου και τη MAC αναλυτικά εδώ…


Πηγή