Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Όλα όσα χρειάζεσαι για να πετύχεις το #nomakeup μακιγιάζ

Είναι γεγονός πως στις περισσότερες γυναίκες αρέσει να βάφονται καθημερινά, πόσο μάλλον όταν το dress code της εργασίας το επιβάλλει. Στόχος της καθεμίας είναι να δείχνει όμορφη, λαμπερή και φρέσκια οπότε συνήθως χρησιμοποιεί αρκετά προϊόντα μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μετά το δίμηνο της καραντίνας που άφησες για λίγο στην άκρη τα πινέλα και τα καλλυντικά σου, ήρθε η ώρα να ξαναπιάσεις δουλειά και να δημιουργήσεις τα πιο ωραία look σου. Μια εμφάνιση που δείχνει λες και έχεις τόνους make up πάνω σου, σίγουρα δεν κολακεύει και πολλές φορές καταλήγει αντιαισθητική. Αντίθετα το φυσικό μακιγιάζ κερδίζει έδαφος τα τελευταία χρόνια και αποτελεί τη πιο δύσκολη τεχνική για αρκετές γυναίκες.

Η θερμοκρασία ανεβαίνει κάθε μέρα και περισσότερο οπότε έχεις ένα λόγο παραπάνω να μη φορτώνεις το δέρμα σου με περιττά προϊόντα που θα κάνουν το μακιγιάζ σου να δείχνει βαρύ. Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις το #nomakeup look, δηλαδή το πιο διακριτικό, μακιγιάζ που όλοι θα νομίζουν ότι είσαι άβαφη αλλά ταυτόχρονα περιποιημένη. Στην gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα προϊόντα που χρειάζεσαι για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα.


Πηγή