Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Όχι, τα ματάκια στο μανικιούρ δεν είναι μόνο καλοκαιρινά… Τα φοράμε και τον χειμώνα!

Ναι, ξεκίνησε δεύτερο lockdown και ναι, ξέρουμε ότι δεν σου αρέσει καθόλου όμως μη στεναχωριέσαι και κυρίως μη γκρινιάζεις! Όχι, δεν ενοχλούμαστε από τη γκρίνια, αντιθέτως. Και εμείς γκρινιάζουμε και μάλιστα πολύ. Δεν ωφελεί όμως η γκρίνια για την καραντίνα, δεν θα αλλάξει κάτι. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις τη διάθεσή σου και αυτό δεν το θέλουμε! Έχουμε μέλλον μπροστά μας και θα σε βοηθήσουμε να περάσεις το χρόνο σου… τον άφθονο –πλέον- χρόνο σου, πολύ ευχάριστα.

Το καθημερινό nailspiration προφανώς και θα συνεχίσει μόνο που πια δεν μπορούμε να σε συμβουλεύσουμε να ζητήσεις κάτι από τη μανικιουρίστ σου. Όλη η θεματολογία μας θα περιστρέφεται γύρω από σχέδια που μπορείς να κάνεις και μόνη σου όσο κάθεσαι στο σπίτι. Με τι ξεκινάμε λοιπόν; Με τα ματάκια! Ναι, εκείνα που φτιάχναμε το καλοκαίρι για να μην ματιάζουν το μαύρισμά μας.

Δεν είναι βλέπεις μόνο καλοκαιρινά. Τα ματάκια τα φοράμε όλο το χρόνο και παρ᾽όλο που είναι –παραδοσιακά- ένα nail art για το καλοκαίρι, εμείς βρήκαμε προτάσεις χειμερινές για να τα φτιάξεις μόνη σου από σήμερα. Χρειαζόμαστε άλλωστε όση περισσότερη καλή ενέργεια μπορούμε να βρούμε και σίγουρα θα βοηθήσουν.

Έχουμε λίγο dark, χειμερινά χρώματα, πανεύκολα negative space που μπορείς να κάνεις ακόμα και με μαρκαδόρους, κόκκινα φόντα και όλα όσα μπορεί να σε βάλουν σε πειρασμό να ξεκινήσεις για ακόμα μία φορά τα νail DIY στην καραντίνα. Κάνε λοιπόν ένα ακόμα scroll, μη γκρινιάζεις και να ξέρεις πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά!

Διάβασε ακόμα: 10 nail art που μπορείς να κάνεις και μόνη σου τώρα που θα περνάμε και πάλι πολλή ώρα στο σπίτι


Πηγή