Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

10 αισθησιακά αρώματα που θα σε βάλουν σιγά-σιγά σε φθινοπωρινό mood

Ναι, ναι ξέρουμε τι θα πεις… Εδώ έρχεται καύσωνας το ΣΚ και εμείς μιλάμε για φθινοπωρινές μυρωδιές. Δεν έχεις άδικο αλλά πότε σε αφήσαμε απροετοίμαστη για τις αλλαγές της σεζόν; Δεν θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα για τις τάσεις; Δεν θέλεις να ξεκινήσει το φθινόπωρο με καλό mood; Σε αυτό ποντάρουμε γι᾽αυτό έχουμε ξεκινήσει να μιλάμε για trends, για νέα προϊόντα που θα βρουν τη θέση τους στο φθινοπωρινό σου νεσεσέρ και τώρα για αρώματα.

Βλέπεις, το άρωμα είναι πολύ σημαντικό για τη διάθεση όλων μας. Μία ωραία μυρωδιά μπορεί να μας κάνει να χαμογελάσουμε και είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο. Θέλαμε λοιπόν να σου μιλήσουμε για αρώματα που θα κάνουν τη μετάβαση προς το φθινόπωρο πιο ευχάριστη και που θα σε βάλουν στο κατάλληλο mood για να το υποδεχτείς πιο χαρούμενα.

Αρχίσαμε λοιπόν να σκεφτόμαστε τις πιο φθινοπωρινές νότες. Τα φθινοπωρινά φρούτα όπως το αχλάδι αλλά και τις ζεστές νότες του musk, του πιπεριού και της βανίλιας. Με άξονα τέτοια παραδείγματα διαλέξαμε δέκα αρώματα που δεν κλείνουν στους χυμούς τους μόνο αυτά αλλά και άλλες, απίθανες νότες όπως η πραλίνα και το ροζ πιπέρι.

Κάνε τώρα ένα scroll παρακάτω και ανακάλυψε τις προτάσεις μας που θα σε βάλουν σε φθινοπωρινό mood και την επόμενη φορά που θα είσαι σε ένα κατάστημα καλλυντικών μύρισέ τις….Σίγουρα θα βρεις ανάμεσά τους το φθινοπωρινό σου άρωμα!

Διάβασε ακόμα: Baby Powder! 10 αρώματα που μυρίζουν σαν πούδρα


Πηγή