Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

10 αρώματα που μπορείς να παραγγείλεις «στα τυφλά» και να παραλάβεις με click away…

Μόλις προχθές μιλήσαμε για τα αρώματα και συγκεκριμένα για τα ανδρικά. Σε βοηθήσαμε να επιλέξεις έξυπνα ένα άρωμα για τον καλό σου, έτσι ώστε να μην το αλλάξει, και σήμερα επανερχόμαστε με προτάσεις για εσένα. Εσύ ξέρεις τι σου αρέσει και από τον πρώτο ψεκασμό ξέρεις αν αυτό το μπουκάλι θα φτάσει ως το μπουντουάρ σου. Τι γίνεται όμως τώρα που δεν μπορείς να μυρίσεις νέα αρώματα; Που πρέπει να τα αγοράσεις από πριν και να τα παραλάβεις με click away;

Κάπου εδώ ερχόμαστε εμείς να σου μιλήσουμε για τα αρώματα που μπορείς να αγοράσεις «τυφλά» και να είσαι σίγουρη ότι θα σε μαγέψουν με το πρώτο ψέκασμα στον καρπό σου. Είναι τα αρώματα που έχουν φτάσει στα γραφεία μας και μας έχουν ξετρελάνει και τα οποία συγκεντρώσαμε για αυτή τη μέρα ομορφιάς στην παρακάτω gallery.

Έχουμε φλοραλ, ανατολίτικα, κλασικά και νέα κλασικά, πικάντικα και μεθυστικά αρώματα που μπορείς να βάλεις στο ηλεκτρονικό σου καλάθι όντας σίγουρη ότι θα γίνουν το νέο signature scent σου. Ανακάλυψέ τα όλα παρακάτω και μην ξεχάσεις να μας πεις εντυπώσεις!

Πάτα εδώ για να δεις όλο το 25 Days of Beauty Countdown


Πηγή