Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

10 εύκολα και γιορτινά χτενίσματα ιδανικά για το βράδυ της Ανάστασης

Κι εκεί που πιστεύαμε πως το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό από το περσινό… να’ σου πάλι στα ίδια. Ή μάλλον σχεδόν στα ίδια! Οκ, πέρσι το Πάσχα τα μέτρα λόγω κορονοϊού ήταν πολύ πιο αυστηρά, Ανάσταση κάναμε στο σπίτι μας και όχι σε κάποια εκκλησία, ενώ ούτε μαγειρίτσα φάγαμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Μείναμε μόνες μας στο σπίτι μας για να προστατεύσουμε εμάς και τους γύρω μας.

Φέτος τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα μιας και θα μπορέσουμε να κάνουμε Ανάσταση στο προαύλιο κάποιου Ιερού Ναού, αλλά στις 21.00 το βράδυ και όχι αργότερα. Άρα αυτό σημαίνει ότι και το όμορφο outfit μας θα φορέσουμε, και τη λαμπάδα μας θα ανάψουμε, και μακιγιάζ θα κάνουμε και- βέβαια- ένα όμορφο χτένισμα.

Και με αυτό θα ασχοληθούμε λίγες μόλις ώρες πριν την Ανάσταση: με τα μαλλιά μας. Αρκετά είπαμε, άλλωστε, τόσες μέρες για γιορτινό και πασχαλινό μακιγιάζ. Ώρα να δούμε πώς θα φτιάξουμε τα μαλλιά μας! Μη βιάζεσαι… Δεν θα σου προτείνουμε να κάνεις κάτι φοβερό ή κάποιο χτένισμα-υπερπαραγωγή. Όχι!

Photo credit: @utilite_acessorios

Ένα απλό και elegant χτένισμα είναι ό,τι πρέπει για απόψε το βράδυ και- μάλιστα- μπορείς να το διατηρήσεις και για την αυριανή, γιορτινή μέρα της Κυριακής του Πάσχα. Βάλε στο «παιχνίδι» τα hair accessories για να δώσεις αυτό το ανεπαίσθητο glam που θέλεις στα μαλλιά σου, πειραματίσου με κότσους και half-ups και… βρες σιγά-σιγά τον παλιό καλό και περιποιημένο εαυτό σου.

Στην παρακάτω gallery θα πάρεις όλο το #hairspiration που χρειάζεσαι για το αποψινό βράδυ και θα δεις δέκα super chic και εύκολα χτενίσματα για τα οποία δεν θα χρειαστείς πάνω από 15-20 λεπτά για να κάνεις. Άντε το πολύ ένα μισάωρο! Ξέρουμε πως σου έχει λείψει αυτή η διαδικασία περιποίησης των μαλλιών σου, οπότε σήμερα είναι η μεγάλη σου ευκαιρία να σε περιποιηθείς όπως έκανες τον παλιό καλό καιρό. Θα δεις… Σε λίγες μέρες όλα θα είναι πολύ καλύτερα. Μέχρι τότε… Καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά!

Cover photo: @nikkilee901

Διάβασε ακόμα: Easter season! 10 φανταστικά δώρα ομορφιάς που αξίζει να χαρίσεις στον εαυτό σου φέτος το Πάσχα


Πηγή