Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

10 κρέμες για κάθε τύπο επιδερμίδας που μπορείς να πάρεις από το φαρμακείο

Ακόμα και πριν την καραντίνα, τον εγκλεισμό και τους περιορισμούς που μας έχουν στείλει να κάνουμε τα beauty ψώνια μας online, αγαπημένος μου beauty προορισμός ήταν το φαρμακείο. Το φαρμακείο βλέπεις δεν έχει καμία σχέση με το τι ήταν παλαιότερα!

Είναι πραγματικά γεμάτο με τα πιο λαχταριστά και σούπερ αποτελεσματικά προϊόντα και δεν είναι τυχαίο το ότι, παραπάνω από το 50% των brands που θα βρεις στο μπάνιο μου αυτή τη στιγμή (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) είναι brands φαρμακείου.

Το φαρμακείο αυτές τις ημέρες όμως είναι ένας από τους πιο… hot πρoορισμούς και ελπίζω να συγχωρέσεις το ελάχιστο χιούμορ μου, προσπαθώ να ελαφρύνω λίγο την ατμόσφαιρα. Μιας λοιπόν που θα πας στο φαρμακείο (στέλνεις μήνυμα με αριθμό 1 κενό, όνοματεπώνυμο και διεύθυνση) είπα να σου προτείνω και μερικές κρέμες που μπορείς να προμηθευτείς σε περίπτωση που σου τελειώνει αυτή που έχεις.

Συγκέντρωσα τις δέκα καλύτερες παρακάτω και μάλιστα, διάλεξα μία για κάθε ανάγκη επιδερμίδας για να μην αφήσω καμία παραπονεμένη. Ρίξε μία ματιά και τσέκαρε αυτή που σε ενδιαφέρει από κοντά όταν θα πας στο φαρμακείο και μην ξεχάσεις…

Ρώτα την ηλικιωμένη γειτόνισσα, κάποια μητέρα με παιδιά στο σπίτι ή όποιον άλλον νομίζεις πως μπορείς να εξυπηρετήσεις, αν χρειάζεται κάτι μιας που θα πας εσύ. Ας φροντίσουμε ο ένας τον άλλο και μετά φροντίζουμε και το δέρμα μας. Ταυτότητα μην ξεχάσεις να πάρεις!

Διάβασε ακόμα: Red hot! 10 κόκκινα nail art που μπορείς να κάνεις και μόνη σου

 


Πηγή