Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

10 λουλουδάτα αφρόλουτρα για να… φέρεις την άνοιξη στο μπάνιο σου

Το μπάνιο είναι μια ιεροτελεστία για όλες μας. Μοιάζει σαν παράδεισος, ειδικά μετά από μια μέρα γεμάτη υποχρεώσεις, τρέξιμο και δουλειά. Αλήθεια, κι εσύ όταν επιστρέφεις από το γραφείο σου ή όταν κλείνεις τον υπολογιστή σου το βράδυ (εφόσον είσαι σε τηλεργασία) δεν λαχταράς όσο τίποτε άλλο ένα ζεστό, χαλαρωτικό μπάνιο;

Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Κι αν, μάλιστα, αυτό το μπάνιο συνοδεύεται από ένα μυρωδάτο αφρόλουτρο που θα καθαρίσει και θα φροντίσει σωστά το σώμα σου, τότε το beauty ritual γίνεται ακόμα πιο δελεαστικό. Γιατί σου τα λέμε όλα αυτά τώρα; Διότι πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να φρεσκάρεις τη συλλογή με τα αφρόλουτρά σου.

Τώρα είναι η στιγμή να βάλεις για λίγο στην άκρη μυρωδιές, όπως η βανίλια, το white musk και το ginger και να δώσεις τη θέση τους σε αφρόλουτρα με λουλουδάτο άρωμα. Στην αγορά θα βρεις πραγματικά μεγάλη ποικιλία από αυτά. Αφρόλουτρα με τριαντάφυλλο και γιασεμί, με παιώνια, ίριδα και βιολέτα βρίσκονται στα ράφια των supermarkets και των καταστημάτων καλλυντικών και σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις.

Εμείς κάναμε το ρεπορτάζ αγοράς μας και βρήκαμε τα δέκα καλύτερα λουλουδάτα αφρόλουτρα, τα οποία έχουμε συγκεντρώσει στην παρακάτω gallery. Ανακάλυψέ τα και… φέρε για μερικά λεπτά την άνοιξη μέσα στο μπάνιο σου. Στο τέλος θα μοσχοβολάς ολόκληρη και θα νιώθεις πιο υπέροχα από ποτέ.

Διάβασε ακόμα: Άσε την κλασική αλογοουρά και δες πώς θα κάνεις ponytails… with a twist (video)


Πηγή