Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

10 μάσκες που κοστίζουν κάτω από 5€ για να περάσει πιο όμορφα η καραντίνα

Hey girls! Μόλις χθες πληροφορηθήκαμε όλες πως, για ακόμα μία φορά, θα κλειστούμε στο σπίτι για να προστατευτούμε από τον Κορονοϊό. Προφανώς και δεν μας πτόησε το γεγονός αυτό, είμαστε συνηθισμένες. Περάσαμε μία ακόμα καραντίνα και υπήρξαμε σούπερ επιμελείς. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Θα μείνουμε μέσα και θα φροντίσουμε τον εαυτό μας όπως τότε κάνοντας ατελείωτο pampering και μάσκες. Μιας λοιπόν που το έφερε η κουβέντα και μιας που ακόμα επιτρέπεται να κυκλοφορήσουμε για να πάρουμε beauty προμήθειες είπαμε να προσθέσουμε μερικά πράγματα στη λίστα σου.

Όχι, όχι πολλά. Δεν έχουμε σκοπό να σε βάλουμε σε έξοδα. Θέλουμε μόνο να βάλεις στη λίστα σου τις μάσκες περιποίησης που βρήκαμε και κοστίζουν λιγότερο από 5€. Πολλές μάλιστα κοστίζουν λιγότερο και από 2€! Δεν έχεις λοιπόν λόγο να μην τις αγοράσεις και να μην τις κάνεις κάθε φορά που θα νιώθεις πως χρειάζεσαι λίγη παραπάνω φροντίδα.

Φροντίσαμε να καλύψουμε όλες τις διαφορετικές σου ανάγκες γι᾽αυτό βρήκαμε μάσκες αντιοξειδωτικές, ενυδατικές, θρεπτικές, μάσκες για λάμψη και πολλές ακόμα. Κάνε ένα ακόμη scroll για να τις ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery και κάνε υπομονή. Όλα θα περάσουν αρκεί να είμαστε υγιείς. Εμείς θα είμαστε εδώ κάθε μέρα για να σου δίνουμε συμβουλές και να σου φτιάχνουμε τη διάθεση και πριν το καταλάβεις θα έχει τελειώσει το lockdown.

photos @skincare

Διάβασε ακόμα: #tbt Πώς πιστεύεις ότι φαντάζονταν τη μόδα του μέλλοντος στα μαλλιά οι κομμωτές στα 60’s;

 


Πηγή