Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

10 μαυρόασπρα μανικιούρ για να κάνεις σήμερα

Σήμερα είναι αργία Queens! Αυτό σημαίνει ότι θα κοιμηθούμε λίγο παραπάνω, θα χαλαρώσουμε και θα αποτοξινωθούμε ελαφρώς από το γραφείο. Πολλές μάλιστα, μπορεί να έχετε «κολλήσει» και την Παρασκευή σε αυτή την αργία για ένα τέλειο 4ήμερο (σας ζηλεύουμε).

Είτε πρόκειται να κάνεις long weekend, είτε απλά να απολαύσεις μία μέρα εκτός δουλειάς, το μανικιούρ επιβάλλεται και για σήμερα, επιλέξαμε πράγματα απλά και κομψά, ασπρόμαυρα nail art δηλαδή!

Το κόκκινο μανικιούρ είναι παντός καιρού και έχουμε τα ομορφότερα

Το μαύρο και το άσπρο είναι από τους πιο κομψούς συνδυασμούς χρωμάτων. Για την ακρίβεια, το άσπρο και το μαύρο δεν είναι καν χρώματα, είναι αποχρώσεις αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Ο μαυρόασπρος συνδυασμός είναι ο πιο κλασικός και όμορφος και αυτή την τέλεια 28η Οκτωβρίου, θέλουμε κάτι κλασικό και όμορφο. Γι’ αυτό επιλέξαμε το black & white για το σημερινό daily nailspiration.

Ναι, προφανώς έχουμε μιλήσει ξανά για τα ασπρόμαυρα (ή τα μαυρόασπρα) νύχια αλλά ποτέ δεν μιλάμε αρκετά για αυτά. Είναι εύκολα και διακριτικά, πάνε με όλα και μπορείς να τα φορέσεις σε κάθε περίσταση ή εποχή. Είναι με λίγα λόγια σχεδόν τόσο τέλεια όσο και το Nude.

Για να τα υιοθετήσεις άμεσα λοιπόν, βρήκαμε 10 μαυρόασπρα (και ασπρόμαυρα) nail art τα οποία μας άρεσαν πολύ και θέλαμε να τα κάνουμε άμεσα. Τα συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery και σε προσκαλούμε να τα και να τα αντιγράψεις!

Για να μη βραχείς, μείνε μέσα και χάζεψε 20 τέλεια nail art


Πηγή