Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

10 μυρωδάτα body mists για να φοράς εντός και εκτός σπιτιού

Ο καιρός έχει αλλάξει, η άνοιξη είναι εδώ για τα καλά και σίγουρα έχεις δελεαστεί να ανανεώσεις τη συλλογή με τα αρώματά σου. Βλέπεις, όταν η άνοιξη έρχεται και οδεύουμε προς το καλοκαίρι, όταν όλα τα λουλούδια είναι ανθισμένα και ο ήλιος λάμπει διαρκώς, αμέσως η διάθεσή σου αλλάζει.

Θέλεις, λοιπόν, πιο ανάλαφρα αρώματα, πιο λουλουδάτες μυρωδιές με τις οποίες… θα «λουστείς» από την κορυφή ως τα νύχια. Ξέρουμε τι σκέφτεσαι, βέβαια! Πως, αφού ακόμα περνάς τις περισσότερες ώρες της ημέρας μέσα στο σπίτι, είναι κρίμα να ψεκάζεσαι με το ακριβοπληρωμένο άρωμά σου. Έχεις απόλυτο δίκιο!

Γι’ αυτό σκεφτήκαμε να σου προτείνουμε τη λύση των body mists. Μιλάμε για αυτά τα πολύ ελαφριά αρωματικά spray, τα οποία δεν θα τινάξουν το πορτοφόλι σου στον αέρα, και τα οποία πραγματικά μπορούν να σε κάνουν να μοσχοβολάς για πάρα πολλές ώρες.

Στην παρακάτω gallery θα δεις τα δέκα πιο ευωδιαστά body mists, που μυρίζουν φρεσκάδα, άνοιξη και καθαριότητα! Ψεκάσου με αυτά από την κορυφή ως τα νύχια, χωρίς ενοχές, και ένα είναι το σίγουρο: πως θα λάβεις τα πιο κολακευτικά σχόλια για το άρωμα που αναδύεις. Καλά ψώνια!

Διάβασε ακόμα: Clavicut: Το κούρεμα που ταιριάζει σε όλες είναι μεγάλη τάση αυτήν την άνοιξη


Πηγή