Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

10 ξανθά καρέ που θα σε κάνουν να κλείσεις άμεσα ραντεβού στο κομμωτήριο

Δεν ξέρουμε πόσες φορές έχουμε γράψει για το καρέ κούρεμα από πέρσι τον χειμώνα! Πραγματικά, πρόκειται για το κούρεμα της δεκαετίας, το οποίο μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας όλο το 2020 και αυτό φαίνεται πως θα κάνει και το 2021. Βλέπεις, το bob haircut εκπέμπει μια φρεσκάδα, αφαιρεί χρόνια από το πρόσωπο και είναι πολύ ανάλαφρο και κομψό συγχρόνως. Άσε που ταιριάζει σε όλες μα όλες τις γυναίκες. Αρκεί, βέβαια, ο κάθε κομμωτής να βρει το στυλ, που κολακεύει την κάθε μία. 

Δεν είναι τυχαίο, συνεπώς, ότι πέρσι στην καραντίνα η μία star μετά την άλλη επέλεγε αυτό το κούρεμα. Και ποια δεν έκανε καρέ! Η Penelope Cruz, η Taylor Hill, η Vanessa Hudgens και η Jennifer Lopez είναι μόνο μερικές από τις celebrities που δοκίμασαν αυτήν την τάση.

Γι’ αυτό κι εμείς αποφασίσαμε αυτό το απόγευμα Κυριακής να σε αφήσουμε να χαζέψεις στην παρακάτω gallery τα πιο εντυπωσιακά και chic καρέ κουρέματα. Μόνο που… θα επικεντρωθούμε στα ξανθά καρέ. Γιατί; Διότι είναι καλοκαίρι, λατρεύουμε το ξανθό και αν είσαι καστανή ανοιχτή ή ξανθιά είναι η τέλεια ευκαιρία να κάνεις την ανανέωση που τόσο καιρό σκεφτόσουν.

Στην gallery, λοιπόν, θα βρεις κάθε είδους ξανθό στην καρέ εκδοχή του. Από ξανθό του πάγου και πλατινέ μέχρι honey και ροζ χρυσό, οι επιλογές που έχεις είναι πολλές και διαφορετικές! Μόνο μην ξεχάσεις να κρατήσεις τα απαραίτητα screenshots για να μπορέσεις να δείξεις στον κομμωτή σου το κούρεμα και χρώμα που ονειρεύεσαι.

Διάβασε ακόμα: 8 tips για να απαλλαγείς γρήγορα από την ψαλίδα στα μαλλιά


Πηγή