Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

10 ονειρικά make up looks για να δοκιμάσεις το Σαββατοκύριακο

Το νέο, αυστηρότερο lockdown, που ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες, μάς χάλασε πολύ τη διάθεση. Κλεινόμαστε ξανά στο σπίτι, πάλι δεν μπορούμε να ψωνίσουμε από τα φυσικά καταστήματα και να βλέπουμε από κοντά ρούχα και καλλυντικά και – κυρίως- εντείνεται για ακόμη μια φορά η αγωνία μας για τις εξελίξεις με τον κορονοϊό.

Αν, δε, τυχαίνει να είσαι και μαμά, να δουλεύεις από το σπίτι και να έχεις ένα ή δύο μικρά που διαρκώς ζητούν τη βοήθεια σου στην τηλεκπαίδευση, σου ευχόμαστε καλό κουράγιο. Δεν είμαστε, όμως, εδώ για να σε ρίξουμε ψυχολογικά! Το αντίθετο, μάλιστα.

Θέλουμε αυτό το δύσκολο Σαββατοκύριακο (μην ξεχνάς πως στην Αττική, η απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινά στις 18.00) να χαμογελάσεις, να περάσεις όμορφα και να διασκεδάσεις, ακόμα και χωρίς να έχεις κοντά σου τους αγαπημένους σου. Τι θα κάνεις, λοιπόν; Θα ασχοληθείς με το μακιγιάζ σου.

Όλο και κάποιο Zoom call θα κάνεις με τις κολλητές σου ή τους συγγενείς σου, όλο και κάποια #selfie θα βγάλεις! Επιβάλλεται να είσαι λίγο πιο περιποιημένη. Μην ξεχνάς πως είναι και Saint Valentine’s weekend, οπότε πρέπει να λάμψεις! Γι’ αυτό θα σε βοηθήσουμε εμείς.

Έχουμε συγκεντρώσει στην παρακάτω gallery 10 ονειρικά make up looks για κάθε γούστο και διάθεση. Αν θες κάτι extravagant, θα δεις πώς να βάλεις τη μεταλλική σκιά ή τα σκούρα κραγιόν. Αν θες κάτι χαρούμενο, μπορείς να δοκιμάσεις το μονοχρωματικό μακιγιάζ, ενώ αν είσαι ένα all-time classic κορίτσι, το κόκκινο κραγιόν είναι μονόδρομος για εσένα. Κάνε scroll, λοιπόν, και χαμογέλασε! Ένα διαφορετικό Σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών και σίγουρα μπορείς να το κάνεις πιο όμορφο από ό,τι είναι!

Διάβασε ακόμα: 10 καθαριστικά προσώπου που πρέπει να εντάξεις άμεσα στη ρουτίνα ομορφιάς σου


Πηγή