Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

10 πολύ σταθερά eyeliners που δεν μουτζουρώνουν με τίποτα

Το eyeliner είναι ίσως ένα από τα πιο must καλλυντικά που όλες (πρέπει να) έχουμε στο νεσεσέρ μας. Και ειδικά εν μέσω πανδημίας έχει αναδειχθεί σε top προϊόν μακιγιάζ για έναν και βασικό λόγο. Η μάσκα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό μάς εμπόδισε εξ αρχής να αναδείξουμε το κραγιόν μας, οπότε το βάρος δόθηκε στην περιοχή των ματιών.

Συνεπώς, χρησιμοποιήσαμε ξανά και ξανά το eyeliner σε μια προσπάθεια να κάνουμε διαφορετικά και εντυπωσιακά make up looks τονίζοντας τα μάτια μας. Το βασικό πρόβλημα των περισσότερων από εμάς, όμως, ήταν ένα: πώς δεν θα μουτζουρωθούμε και πώς το eyeliner θα μείνει σταθερό στο βλέφαρό μας για πολλές, πολλές ώρες.

Ναι, σίγουρα «ξεσκονίσαμε» κάθε YouTube tutorial, που βρίσκαμε μπροστά μας για το πώς να κάνουμε την τέλεια γραμμή ή αναζητήσαμε tips ειδικών, αλλά… και πάλι κάτι έλειπε. Παρά το γεγονός ότι εφαρμόζαμε κάθε συμβουλή, στο τέλος της ημέρας το eyeliner είχε «λιώσει», είχε μουτζουρωθεί και το θέαμα δεν ήταν ό,τι καλύτερο.

Και άντε πάλι να ψάχνεις από την αρχή τι είναι αυτό που έκανες λάθος. Μισό λεπτό! Πολύ, πολύ σταθερά eyeliners έχεις αναζητήσει; Αυτό είναι το μυστικό για να λυθεί το πρόβλημά σου. Στην αγορά κυκλοφορούν δεκάδες πολύ σταθερά eyeliners, που από τη στιγμή που θα τα βάλεις, θα μείνουν στη θέση τους σαν να έκανες τη γραμμή μόλις πριν πέντε λεπτά.

Ναι, υπάρχει αυτό που σου περιγράφουμε και θα το βρεις στην παρακάτω gallery. Κάνε scroll και ανακάλυψε τα 10 πιο σταθερά και ωραία eyeliners που μπορείς να βάλεις τώρα στο νεσεσέρ σου και να σου χαρίσουν το απόλυτο cat eye look!

Διάβασε ακόμα: Η Κατερίνα Νικολινάκου μας μίλησε για το nail art της Mairiboo και για όλες τις τάσεις στα νύχια


Πηγή