Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

10 συμπληρώματα διατροφής που φροντίζουν τον οργανισμό, τα μαλλιά, το δέρμα ΚΑΙ τα νύχια σου

Δεν υπάρχει ημέρα καραντίνας που να περνά χωρίς να πιούμε τις βιταμίνες μας. Ευτυχώς, μας έχει γίνει μάθημα και μέχρι να τελειώσει όλο αυτό θα μας έχει γίνει τρόπος ζωής. Βλέπεις, πριν από αυτή την, πρωτοφανή, κατάσταση που βιώνουμε, δεν είμασταν ακριβώς επιμελείς με τα συμπληρώματα που έπρεπε να λαμβάνουμε.

Ναι, εντάξει, πίναμε κάποια βιταμίνη c τον χειμώνα, ίσως και λίγη εχινάτσεα αλλά ως εκεί. Τώρα όμως καταλαβαίνουμε το πόσο σημαντικό είναι να λειτουργεί το ανοσοποιητικό μας στο φουλ και το τονώνουμε. Μήπως ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να τονώνουμε καθημερινά και… την ομορφιά μας.

Το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια μας χρειάζονται και εκείνα βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά για να είναι όμορφα. Μάλλον… το σώμα μας απαιτεί συγκεκριμένη θρέψη για να μπορεί να διατηρεί την επιδερμίδα, τα μαλλιά και τα νύχια μας άψογα και αυτό ακριβώς θα του χαρίσουμε.

Μαζί με το καθημερινό συμπλήρωμα για το ανοσοποιητικό μας θα βάλουμε στο πρόγραμμα και συμπληρώματα του κάνουν θαύματα για την ομορφιά μας. Ναι, προφανώς και κάναμε σχετική έρευνα και σου έχουμε ετοιμάσει τα καλύτερα στην gallery που θα βρεις με ένα scroll παρακάτω.

Έχουμε συμπληρώματα που προστατεύουν από το γήρας, από δερματικές ασθένειες, από το θαμπό δέρμα, από τις ρυτίδες. Συμπληρώματα για λαμπερά και πιο μακριά μαλλιά και για νύχια τόσο δυνατά που δεν θα ξαναβάλεις ψεύτικα. Είναι όλα παρακάτω και μπορείς να τα παραγγείλεις online.

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Έτσι θα απολαύσεις σοκολατένια μπισκότα χωρίς να πάρεις ούτε γραμμάριο!


Πηγή