Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

10 υπέροχα skincare προϊόντα από ελληνικά brands που αξίζει να βάλεις στο νεσεσέρ σου

Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για το έθνος μας μιας και συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Γι’ αυτό, άλλωστε, και πολλά κτίρια ανά τον κόσμο- ανάμεσά τους η Όπερα του Σίδνεϋ της Αυστραλίας και η πινακίδα του «Τορόντο» στον Καναδά- τιμούν την Ελλάδα και έχουν ήδη φωταγωγηθεί με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας.

Ο παλμός της γαλανόλευκης «χτυπά» σε κάθε γωνιά της γης και εμείς δεν γίνεται να μην είμαστε πιο περήφανες από ποτέ. Και μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να τιμήσουμε την πατρίδα μας όπως άλλες χρονιές με τις παρελάσεις, λόγω συνθηκών Covid-19, όμως σαν beauty girls που είμαστε μπορούμε να τιμήσουμε… αλλιώς την Ελλάδα.

Πώς; Στηρίζοντας ελληνικά beauty brands, τα οποία πραγματικά παράγουν υπέροχα καλλυντικά. Δεν λέμε! Υπέροχα είναι και τα προϊόντα ομορφιάς που έρχονται από τις μεγάλες μητροπόλεις, όπως το Παρίσι και η Νέα Υόρκη, αλλά σαν την Ελλάδα δεν έχει. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

Γι’ αυτό κι εμείς σήμερα σκεφτήκαμε να σε κάνουμε να χαλαρώσεις με ένα απολαυστικό online beauty shopping αυστηρά ελληνικό. Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, στην παρακάτω gallery από φανταστικές αρωματικές κρέμες χεριών και σώματος, δραστικές κρέμες αντιγήρανσης μέχρι λάδια προσώπου και μοναδικά αφρόλουτρα. Ανακάλυψέ τα και… χρόνια πολλά!

Διάβασε ακόμα: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δοκίμασε στα νύχια της μία από τις πιο hot τάσεις της άνοιξης


Πηγή