Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Μωράκια μπουσουλάνε και γίνονται viral

Τα περισσότερα μωρά αρχίζουν να μπουσουλάνε λίγο μετά τον έκτο μήνα και αυτό τους το επίτευγμα, είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την ανάπτυξή τους.

Ωστόσο, δεν μπουσουλάνε όλα τα μωρά με τον ίδιο τρόπο, ούτε είναι έτοιμα να μπουσουλήσουν στην ίδια ηλικία. Κάποια παιδιά μάλιστα, παραλείπουν το στάδιο του μπουσουλήματος και περπατούν απευθείας. Όσο για το πώς μπουσουλούν τα περισσότερα μωρά, ο πιο συνήθης τρόπος είναι μπρούμυτα με τη βοήθεια των χεριών και των γονάτων. Επιπλέον όμως, το μωρό μπορεί να μπουσουλήσει με τη βοήθεια της κοιλιάς, με την όπισθεν ή και ανάσκελα.

Το σίγουρο είναι ότι όλα τα μωρά, όταν μπουσουλούν είναι αξιολάτρευτα. Μέχρι να το “βρουν” βέβαια χρειάζεται χρόνος και συνεχή προσπάθεια και όλα αυτά τα στιγμιότυπα προσφέρουν σε εμάς άφθονο γέλιο.

Στο βίντεο που ακολουθεί, πρωταγωνιστούν μωράκια που προσπαθούν να μπουσουλήσουν. Άλλα τα καταφέρνουν, άλλα όχι ιδιαίτερα, όλα τους όμως είναι αξιολάτρευτα. Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 10 εκατομμύρια views και όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, όχι άδικα.


Πηγή