Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

10 beauty rituals για να κάνεις μόνη σου στο σπίτι και να φτιάξεις τη διάθεσή σου

Οι τελευταίες μέρες που όλες βιώνουμε είναι δύσκολες. Έχουμε αναγκαστεί να μείνουμε για δεύτερη φορά στο σπίτι, να δουλεύουμε από το σπίτι και να βγαίνουμε μόνο για τα απαραίτητα ή για γυμναστική και βόλτα με το κατοικίδιό μας. Η προ κορονοϊού εποχή δε θυμίζει, δυστυχώς, σε τίποτα το σήμερα.

Καταλαβαίνουμε ότι έχεις κουραστεί, έχεις απηυδήσει, έχεις στενοχωρηθεί που είσαι μακριά από τα αγαπημένα σου πρόσωπα, όμως έτσι πρέπει να γίνει και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Υπάρχουν, ευτυχώς, τρόποι μέσα σε αυτές τις κακουχίες να αναθαρρήσουμε, να ανέβει η διάθεσή μας και το ηθικό μας.

Και τι καλύτερο από το να περιποιηθούμε την εικόνα μας, τον εαυτό μας, την εμφάνισή μας από την κορυφή ως τα νύχια; Αυτές οι μέρες εγκλεισμού είναι η πιο κατάλληλη ευκαιρία για self-care. Γι’ αυτό ακριβώς αποφασίσαμε να σε παροτρύνουμε να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να κάνεις έστω και ένα από τα δέκα beauty rituals που θα βρεις στην παρακάτω gallery.

Είναι μικρά treatments ομορφιάς που θα σου δώσουν λίγη χαρά και αισιοδοξία. Μαζί με αυτά, όμως, σου προτείνουμε και τα απαραίτητα προϊόντα, που θα σου χαρίσουν το τέλειο αποτέλεσμα σε επιδερμίδα, μαλλιά και… όχι μόνο. Ανακάλυψέ τα, απόκτησε ό,τι σου λείπει βάζοντάς το στο ηλεκτρονικό καλάθι σου και πέρασε τις πιο όμορφες στιγμές με εσένα. Το αξίζεις!

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το μυστικό της Blake Lively για τέλειες βλεφαρίδες


Πηγή