Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

10 celebrities που έκοψαν αφέλειες και μεταμορφώθηκαν πραγματικά

Υπάρχουν ορισμένες γυναίκες που μένουν πιστές σε κουρέματα και χτενίσματα με το πέρασμα των χρόνων. Αγαπούν τη σταθερότητα, έχουν βρει τι τους ταιριάζει και δεν αρέσκονται στις αλλαγές. Υπάρχουν, όμως, και εκείνες που δε διστάζουν να τολμήσουν, δοκιμάζουν πάνω στα μαλλιά τους και τελικά… πολύ καλά κάνουν.

Stars από όλο τον πλανήτη, αλλά και Ελληνίδες celebrities πήραν, λοιπόν, την απόφαση να κόψουν αφέλειες χωρίς δεύτερη σκέψη και τελικά τους βγήκε σε καλό. Πρόκειται για ένα κούρεμα που φέτος είναι από τις πιο hot τάσεις στα μαλλιά, αλλά πραγματικά δεν ταιριάζει σε όλες. Μεταμορφώνει μονομιάς την όψη του προσώπου σου, δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι έχεις πιο έντονα ζυγωματικά, ενώ αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο θα σου δώσει την ψευδαίσθηση των γωνιών. Not bad!

Οι Ελληνίδες και ξένες celebrities, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, δοκίμασαν τις αφέλειες και βγήκαν κερδισμένες! Τόλμησαν τη ριζική αλλαγή στο look τους και μας έδωσαν ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο να δοκιμάσουμε κι εμείς τις αφέλειες. Τι λες; Θα το τολμήσεις;

Διάβασε ακόμα: Ρυτίδες άγχους: Τι είναι και πώς θα τις καταπολεμήσεις


Πηγή