Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Αθλήτρια του στίβου αποκαλύπτει: Μου πρόσφεραν 200.000 δολάρια τον μήνα για να γίνω συνοδός πολυτελείας

Αθλήτρια του στίβου αποκαλύπτει: Μου πρόσφεραν 200.000 δολάρια τον μήνα για να γίνω συνοδός πολυτελείας

Η Ντάρια Κλίσινα είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις ομορφότερες παρουσίες στον χώρο του στίβου και ακόμη και όσοι δεν είναι λάτρεις του αθλητισμού, σε περίπτωση που την πετύχουν στην τηλεόραση κατά τη διάρκεια ενός ζάπινγκ, αρκετοί είναι αυτοί που θα «κολλήσουν» για λίγο προκειμένου να δουν την προσπάθειά της.

Η εξωτερική εμφάνιση είναι και αυτή που της επιτρέπει κάλλιστα να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, η με οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα με το οποίο θα μπορεί να αξιοποιεί τα χαρίσματά της. Όχι όμως με κάτι πιο… extreme, όπως συνοδός πολυτελείας, καθώς όπως η ίδια αποκάλυψε, απέρριψε κάθετα σχετική πρόταση που της έγινε, με απολαβές 200 χιλιάδες δολάρια τον μήνα.

Η 29χρονη Κλίσινα, η οποία είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου το 2017, κατήγγειλε μιλώντας σε ρωσική ιστοσελίδα ότι «το μήνυμα μου ήρθε από άγνωστο αποστολέα από τις ΗΠΑ». Η ίδια ήταν ξεκάθαρη: «Συγγνώμη, δεν ενδιαφέρομαι γι’ αυτήν την προσφορά».

Όμως, ο χρήστης επέμεινε. «Μην βιάζεσαι να πεις “όχι”. Δεν άκουσες ακόμη την πρόταση. Είναι πολλά τα λεφτά, να ξέρεις», της είπε, όπως αποκάλυψε. Και πρόσθεσε: «Τα χρήματα ήταν πολλά, 200.000 δολάρια τον μήνα. Μετά σκέφτηκα: “Είμαι εγώ γυναίκα που μοιάζει ότι θα μπορούσα να απαντήσω θετικά σε μια τέτοια προσφορά;”».

Στην ίδια συνέντευξη η αθλήτρια από τη Ρωσία μίλησε και για μια αποκαλυπτική φωτογράφιση που είχε κάνει στην αρχή της καριέρας της. «Μου αρέσει το σώμα μου, δεν ντρέπομαι για τίποτα, αλλά αυτή η φωτογράφιση ήταν… too much για μένα», παραδέχθηκε και σημείωσε ότι ένιωσε άβολα όταν της είπαν να αφαιρέσει ορισμένα από τα ρούχα της.




Πηγή