Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

10 conditioner που μπορείς να πάρεις μαζί σου ΚΑΙ στη θάλασσα

Τα μαλλιά μας το καλοκαίρι περνούν αρκετά δύσκολα. Ας το παραδεχθούμε! Οι πολλές βουτιές στη θάλασσα και η επαφή τους με το αλάτι, αλλά και η έκθεση στον ήλιο τα ταλαιπωρούν αρκετά.

Το αποτέλεσμα; Η τρίχα είναι αρκετά αφυδατωμένη και θαμπή και εμείς… δεν θέλουμε να κοιταζόμαστε στον καθρέφτη. Όχι, όμως, από τη στιγμή που θα χρησιμοποιήσουμε το αγαπημένο και μαγικό conditioner. Και στη θάλασσα; Ναι και στη θάλασσα!

Τελικά κάνουν «δουλειά» τα προϊόντα 2 σε 1 σαμπουάν & conditioner;

Πώς θα χρησιμοποιήσεις το conditioner στην παραλία

Κι εκεί που έχεις κάνει τη βουτιά σου, έχεις δροσιστεί και έχεις κάτσει ωραία και καλά στην ξαπλώστρα σου (παρεμπιπτόντως, δεν ξέρεις πόσο σε ζηλεύω), συνειδητοποιείς ότι τα μαλλιά σου χρειάζονται ενυδάτωση.

Πάρε το conditioner σου, girl! Καλό είναι να το έχεις πάντα μαζί σου, στην τσάντα θαλάσσης σου και ακριβώς μετά τη βουτιά σου να το χρησιμοποιείς.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παίρνεις στα δάχτυλά σου μια μικρή ποσότητα, να το απλώνεις στις άκρες κάνοντας απαλό μασάζ και… that’s it!

via GIPHY

Και τα μαλλιά σου θα είναι full ενυδατωμένα, αλλά και θα μυρίζουν Υ-ΠΕ-ΡΟ-ΧΑ! Σιγά μη σε άφηνα έτσι. Στην gallery έχω βρει για εσένα 10 φανταστικά, μυρωδάτα και άκρως ενυδατικά conditioner, ιδανικά και για το λούσιμό σου μετά τη θάλασσα, αλλά και για την παραλία.

Μην εφαρμόζεις το conditioner στις ρίζες

Θέλω την προσοχή σου! Το conditioner πρέπει να εφαρμόζεται μονάχα στις άκρες των μαλλιών και σε καμία περίπτωση στις ρίζες. Αναρωτιέσαι γιατί;

Διότι το conditioner στις ρίζες κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πιο βαριά, ενώ επιταχύνει και το λάδωμά τους. Και, σίγουρα, αυτό είναι κάτι που δεν το θέλεις!

Cover photo: freepik.com


Πηγή