Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

10 nail art ιδανικά για κοντά και πολύ κοντά νύχια

Εδώ στο beauty department έχουμε κάποιες εμμονές. Λατρεύουμε την περιποίηση, τα nude χρώματα βερνικιών, τα minimal μανικιούρ και τα κοντά νύχια! Εντάξει, ας μην το γενικεύω, εγώ έχω αυτές τις εμμονές, εδώ Χριστίνα, η Χρόνη.

Τα κοντά νύχια είναι κομψά, διακριτικά όμορφα και πολύ πρακτικά. Πραγματικά, αν έχεις μακριά νύχια θα ήθελα πολύ να μου πεις πώς καταφέρνεις να πληκτρολογείς στον υπολογιστή. Αλήθεια, το έχω απορία.

via GIPHY

Είναι μύθος!

Όσο όμορφα όμως και αν είναι τα κοντά νύχια, δεν τα προτιμούν οι manicure addicts. Τα κοντά νύχια βλέπεις, συνοδεύονται και από τον μύθο ότι δεν είναι κατάλληλα για nail art.

Σήμερα τα νύχια μας είναι στολισμένα με το φρούτο των αγγέλων aka…παπάγια

Αν το σκεφτείς είναι λογικό. Η μικρή επιφάνεια του νυχιού μοιάζει πολύ λίγη για σχέδια… Δεν είναι όμως. Υπάρχουν δεκάδες (για να μην πω εκατοντάδες) σχέδια που μπορείς να κάνεις και το σημερινό nailspiration είναι αφιερωμένο σε αυτά.

via GIPHY

Ακόμα και αν τα τρως

Με ένα ακόμα scroll θα φτάσεις στην καθιερωμένη gallery όπου έχω συγκεντρώσει για εσένα nail art που μπορείς να κάνεις αν έχεις κοντά ή πολύ κοντά νύχια… ακόμα και φαγωμένα.

via GIPHY

Ναι, ακόμα και αν τρως τα νύχια σου μπορείς να κάνεις κάποιο από αυτά που θα δεις παρακάτω και το λέω γιατί και εγώ τρώω τα νύχια μου (θα τα πούμε άλλη φορά) και τα έχω δοκιμάσει. Scroll now baby, scroll!

10 #MinimalNails που δεν έχουν εποχή και μπορείς να κάνεις και μόνη σου


Πηγή