Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αυτή η φωτογραφία της εγκύου με τον σύζυγό της έγινε viral

Ο Joe Rojas έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που ενθουσίασε τους ακολούθους του.

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ζητούσαν την άδειά του να κάνουν repost την φωτογραφία λέγοντας ότι ήταν ό,τι πιο έξυπνο, αστείο και όμορφο είχαν δει.

Τι είχε κάνει ο Joe Rojas; Με τη δυνατότητα που του δίνει η τεχνολογία φωτογραφήθηκε με την εγκυμονούσα σύζυγό του, έχοντας σε πρώτο πλάνο την κοιλίτσα της, και εκείνον κάπου στο …βάθος να προσπαθεί να κρατήσει την ισορροπία του.

Μάλιστα αναρτώντας την φωτογραφία είχε γράψει αστιευόμενος “ επίθεση διδύμων “.

Ο Joe Rojas είναι πλέον μπαμπάς διδύμων και στο Instagram μπορεί κανείς να δει πολλές αναρτήσεις των χαριτωμένων παιδιών του.

Τι πρέπει να γνωρίζετε αν περιμένετε δίδυμα

Εάν είστε έγκυος σε δίδυμα, το βάρος σας μπορεί να αυξηθεί από 16 έως 20 κιλά (σε σύγκριση με 10-15 κιλά σε μια απλή εγκυμοσύνη). Δυστυχώς, οι ραγάδες, το φούσκωμα, οι κιρσοί και οι αιμορροΐδες είναι πιο συχνές σε μια δίδυμη εγκυμοσύνη. Αυτές οι αλλαγές μπορεί να επηρεάσουν επίσης τον τρόπο που αισθάνεστε για το σώμα σας.

Αν τα δίδυμα είναι σε ξεχωριστό πλακούντα συνιστάται γενικά να κάνετε υπερήχους στην  12η με 13η εβδομάδα, στην 20η εβδομάδα και στη συνέχεια κάθε τέσσερις εβδομάδες μέχρι να γεννηθούν τα μωρά σας ( ενδεχομένως να χρειαστούν και πιο συχνά).

Στην περίπτωση που τα δίδυμα μοιράζονται έναν πλακούντα συνιστάται να κάνετε υπερήχους περίπου κάθε δύο εβδομάδες από την 12η εβδομάδα και μετά.Συνήθως τα δίδυμα γεννιούνται κατά την 37η -38η εβδομάδα κύησης. Αν η εγκυμοσύνη εξελίσσεται ομαλά χωρίς προβλήματα οι γιατροί δεν έχουν λόγο να επισπεύσουν τη γέννηση των διδύμων.Περίπου το 60% των διδύμων γεννιούνται πριν από την 37η εβδομάδα ενώ τα μωρά (που δεν είναι δίδυμα) συνήθως συμπληρώνουν και την 40ή εβδομάδα.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες των δίδυμων παιδιών του Joe Rojas .




Πηγή