Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

10 nail art που μπορείς να κάνεις και μόνη σου τώρα που θα περνάμε και πάλι πολλή ώρα στο σπίτι

Δεν ξέρουμε αν τα έμαθες αλλά ξεκινά lockdown round two πράγμα που σημαίνει πως θα περνάμε και πάλι πολλή ώρα στο σπίτι. Μη συνοφρυώνεσαι και μην γκρινιάζεις. Κανείς μας δεν ήθελε ένα δεύτερο lockdown αλλά αν κρίθηκε απαραίτητο, τότε θα κάνουμε υπομονή και θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες των αρχών. Το να στεναχωριέσαι, να θυμώνεις και να αγανακτείς δεν σε εξυπηρετεί σε τίποτα. Μόνο τη διάθεση σου χαλάει.

Πρέπει να γεμίσεις τον εαυτό σου και το περιβάλλον σου με καλή ενέργεια και να πεις δυνατά «όλα θα πάνε καλά». Η υγεία μας προέχει και όλα τα άλλα θα αντιμετωπιστούν. Όχι, αυτό δεν σημαίνει πως όλα θα είναι εύκολα και ανώδυνα αλλά με καλή διάθεση και θετική ματιά όλα θα τα ξεπεράσουμε. Και τώρα που τα είπαμε όλα αυτά, άσε μας να σε βοηθήσουμε να περάσεις το χρόνο σου δημιουργικά στο δεύτερο αυτό lockdowm.

Για το σημερινό daily nailspiration, ψάξαμε και βρήκαμε 10 σχέδια νυχιών που εκτός από πανέμορφα, είναι και τόσο εύκολα ώστε να μπορείς να τα αντιγράψεις τώρα που θα έχεις ελεύθερο χρόνο. Είναι χαρούμενα, όμορφα, θα σε κάνουν να ξεχαστείς και μέχρι να το πάρεις είδηση θα έχει τελειώσει το lockdwon και θα είναι Χριστούγεννα…

Διάβασε ακόμα: Τα #MetallicNails δεν είναι υπερβολικά για το φθινόπωρο. Είναι ό, τι πρέπει!


Πηγή