Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

10 serum που μπορούν να εξαφανίσουν και τις πιο βαθιές ρυτίδες προσώπου

Το πέρασμα του χρόνου απασχολεί όλες μας. Άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο, όμως όλες οι γυναίκες έχουμε μπει στο τρυπάκι να κοιτάξουμε σχολαστικά το πρόσωπό μας και να εντοπίσουμε ακόμα και την πιο μικροσκοπική λεπτή γραμμή που μόλις άρχισε να σχηματίζεται. Ο πανικός είναι αμέσως ο πρώτος «επισκέπτης» του μυαλού μας.

Γιατί να συμβαίνει σε εμένα αυτό; Τι κάνω λάθος; Γέρασα; Αυτές και άλλες τόσες είναι οι ερωτήσεις με τις οποίες «βομβαρδίζεις» κι εσύ τον εαυτό σου εκείνη τη στιγμή. Οκ! Εμφάνισες τα πρώτα σημάδια γήρανσης ή οι ρυτίδες σου φαίνονται αρκετά έντονα τελευταία. So what? Θα πρέπει, πρωτίστως, να αγαπήσεις τον εαυτό σου, να τον αποδεχθείς, αλλά και να προσπαθήσεις να τον βελτιώσεις. Αυτό εννοείται!

Και δεν υπάρχει τίποτα πιο δραστικό- σε αυτήν τη φάση- από ένα serum αντιγήρανσης. Αυτό ακριβώς χρειάζεσαι στη ρουτίνα ομορφιάς σου για να απαλύνεις σιγά-σιγά τις ρυτίδες μέχρι να τις… εξαφανίσεις. Ο ορός, βλέπεις, είναι ένα πολύ λεπτόρρευστο προϊόν, το οποίο περιέχει δραστικά συστατικά σε πολύ μεγάλη συγκέντρωση.

Photo credit: @skinwithkrys

Αυτό σημαίνει πως τα συστατικά του φτάνουν και στα πιο βαθιά στρώματα της επιδερμίδας σου και άρα η δράση του είναι πολύ πιο άμεση συγκριτικά με την κρέμα προσώπου σου. Δες, λοιπόν, στην παρακάτω gallery τα 10 serum που βρήκαμε για εσένα, τα οποία πραγματικά μπορούν να εξαφανίσουν και τις πιο βαθιές ρυτίδες που έχει το πρόσωπό σου.

Είναι οροί προσώπου με συστατικά, όπως η ρετινόλη, τα πεπτίδια και το bakuchiol, τα οποία καταπολεμούν και τα πιο επίμονα σημάδια γήρανσης. Προσοχή, όμως! Καλό είναι πάντα να συνδυάζεις το serum σου με την κρέμα προσώπου για να έχεις τα μέγιστα αποτελέσματα. Μη χρησιμοποιήσεις μόνο του το serum, χωρίς καμία κρέμα συνδυαστικά, γιατί τότε είναι πολύ πιθανό να ξεραθεί η επιδερμίδα σου. 

Διάβασε ακόμα: 10 celebrities που ήταν αγνώριστες με λεπτά φρύδια στη δεκαετία του 1990


Πηγή