Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

10 stars που θα σε εμπνεύσουν να γίνεις honey blonde girl

Άπαξ και μια γυναίκα γίνει ξανθιά, δύσκολα θα αποχωριστεί αυτό το χρώμα μαλλιών. Το έχουν πει και πράξει πολλές γυναίκες, στο λέω κι εγώ που τα τελευταία επτά χρόνια είμαι αμετανόητη ξανθιά. Το ξανθό χρώμα είναι η αγάπη που έγινε λατρεία, είναι εθισμός, είναι attitude.

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως μια ξανθιά γυναίκα δεν μπορεί να «παίζει» με τις αποχρώσεις του ξανθού και να τις εναλλάσσει για να ανανεώνει πού και πού την εικόνα της. Και από αποχρώσεις ξανθού… άλλο τίποτα. Creamy blonde, strawberry blonde, πλατινέ ξανθό, σαντρέ ξανθό, ξανθό χρυσό και… honey blonde ή αλλιώς μελί-ξανθό.

Με αυτό το τελευταίο θα ασχοληθούμε σε αυτό εδώ το θέμα: με το μελί-ξανθό. Πρόκειται, άλλωστε, για ένα πολύ ζεστό, γλυκό και εξαιρετικά κολακευτικό χρώμα για κάθε επιδερμίδα. Μπορείς να κάνεις μελί-ξανθό έχοντας μια πιο σκούρα βάση στη ρίζα, η οποία ανοίγει φτάνοντας στις άκρες. Ή να κάνεις lowlights, babylights ή balayage σε honey blonde απόχρωση.

Οι επιλογές είναι πολλές και η έμπνευση που μπορείς να πάρεις ακόμη μεγαλύτερη. Γιατί; Διότι δέκα Hollywood stars έχουν επιλέξει το honey blonde στα μαλλιά τους τα τελευταία χρόνια και -ομολογουμένως- τους ταιριάζει πολύ. Δες στην παρακάτω gallery τις celebrities που έχουν μελί-ξανθό χρώμα στα μαλλιά τους και μην αργείς να κλείσεις το δικό σου ραντεβού στο κομμωτήριο. Εννοείται, βέβαια, πως οποιαδήποτε αλλαγή θα τη συζητήσεις διεξοδικά με τον κομμωτή σου!

Διάβασε ακόμα: We are calling it! Αυτό το χρώμα θα φοράμε όλες στα μάτια μας το 2021


Πηγή