Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, να γιατί έφυγε το πάθος από τη σχέση σου!

Το να κρατήσεις τη φλόγα του έρωτα σε μια σχέσηείναι πραγματικά πολύ δύσκολο, λόγω των συνθηκών, της επιβαρυμένης καθημερινότητας ή του χαρακτήρα του δικού σου ή του άλλου ατόμου. Αν ανήκεις στα ζώδια του αέραδιάβασε πιο κάτω ποιος είναι ο πιο σημαντικός λόγος που μπορεί να νιώσεις ότι σου έφυγε το πάθος ή η… καψούρα για το πρόσωπο με το οποίο ήσουν φουλ ερωτευμένος/η: 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι το ζώδιο της επικοινωνίας και χρειάζεται ένα σύντροφο που θα μπορεί να του μιλήσει ανοιχτά για τα πάντα. Αν ο/η σύντροφός του δεν συμμετέχει σε βαθιές συζητήσεις ή δεν είναι πρόθυμος να διερευνήσει νέες και πρωτοποριακές ιδέες, το πιο πιθανό είναι να χαθεί το ενδιαφέρον του και να «πάει για άλλα». 

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι η ψυχή των πάρτι και αγαπάει την κοινωνικότητα. Παρόλο που είναι πολύ ρομαντικός και ονειροπόλος όταν είναι ερωτευμένος, αυτό το αέρινο ζώδιο χρειάζεται να βλέπει τους φίλους του τακτικά. Αν ο/η σύντροφός τους δεν είναι κοινωνικός, δεν έχει ομαδικό πνεύμα ή δεν νιώθει σχεδόν ποτέ την ανάγκη να βγουν έξω και να διασκεδάσουν, ο Ζυγός θα θελήσει να προχωρήσει τη ζωή του με κάποιο άλλο πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Υδροχόο το θέμα δεν είναι ότι του φεύγει ο έρωτας. Το δύσκολο είναι να ξανοιχτεί ερωτικά με κάποιον από την αρχή. Αυτό το ανεξάρτητο και ασυνήθιστο ζώδιο δεν χρειάζεται και πολύ χρόνο για να νιώσει άνετα με κάποιον. Ο προβληματισμός του αρχίζει όταν κάποιος/α του αρέσει πραγματικά και τότε είναι που μπορεί να «δραπετεύσει». 

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι πιο στοργικοί σύντροφοι!

Το ζώδιό του δείχνει τον λόγο που δε θα σε παντρευτεί

Το ζώδιό σου δείχνει πότε το σύμπαν συνωμοτεί για να ερωτευτείς!

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να σε συγχωρήσουν, μετά από μια απιστία!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ


Πηγή