Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

10 super classic κόκκινα βερνίκια και κραγιόν γιατί… είναι Πάσχα!

Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο θα πούμε πρώτα Χριστός Ανέστη! Ευχόμαστε υγεία και ευτυχία σε όλες! Πως πέρασες άραγε χθες την Ανάσταση; Έγινε και στην δική σου περιοχή ένας μικρός χαμός; Ο κάθε ένας μας έζησε διαφορετικά αυτή τη γιορτινή ημέρα και πολύ διαφορετικά θα γιορτάσουμε σήμερα την Κυριακή του Πάσχα.

Δεν θα ψήσουμε έξω αλλά στο σπίτι, θα κρατήσουμε όμως τα έθιμά μας όσο μπορούμε και θα περάσουμε υπέροχα. Μιας λοιπόν που είναι μέρα γιορτινή, σκεφτήκαμε να φτιάξουμε και μία γιορτινή gallery με το παραδοσιακά πασχαλινό χρώμα: Το κόκκινο! Έτσι διαλέξαμε τα πιο κλασικά βερνίκια νυχιών και κραγιόν για να χαζέψεις όσο ψήνεται το αρνάκι στον φούρνο.

Είναι αποχρώσεις για τις οποίες μιλάμε συχνά στις γιορτές και εδώ και χρόνια αποτελούν τα best sellers των μεγαλύτερων οίκων και εταιριών μακιγιάζ. Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις ένα μικρό δώρο στον εαυτό σου μπορείς να παραγγείλεις αυτά που σου αρέσουν περισσότερο οnline!Το μοναδικό καλό με αυτό το Πάσχα είναι ότι μπορούμε να ψωνίσουμε και την Κυριακή και αύριο ακόμα!

Ρίξε λοιπόν μία ματιά στην παρακάτω gallery, χάζεψε όσο το φαγητό ψήνεται στον φούρνο και φάε ένα ακόμα κομμάτι τσουρέκι… Το αξίζεις! Χριστός Ανέστη, υγεία και αγάπη!

Διάβασε ακόμα: 7 τρόποι για να φορέσεις κόκκινο κραγιόν και να είσαι κομψή και γιορτινή στο σπίτι!

 


Πηγή