Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

10 Under 20€! 10 υπέροχες κρέμες ματιών που δεν θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού

Το πότε ήρθε και κοντεύει να φύγει το καλοκαίρι μας εκπλήσσει! Ίσως θέλαμε λίγη παραπάνω ξεκούραση και λίγη περισσότερη ανεμελιά αλλά εντάξει, δεν θα παραπονεθούμε. Το ότι τελειώνει το καλοκαίρι σημαίνει πως είμαστε σχεδόν στο τέλος του Αυγούστου και αυτό με τη σειρά του σημαίνει πως το budget είναι πολύ, ΠΟΛΥ περιορισμένο.

Αυτό συμβαίνει στο τέλος κάθε μήνα αλλά λίγο περισσότερο στο τέλος των διακοπών. Μπορεί ωστόσο το budget να είναι περιορισμένο αλλά για τις ανάγκες της επιδερμίδας μας ισχύει το ακριβώς αντίθετο! Χρειαζόμαστε φροντίδα, θρέψη και ενυδάτωση για να αναζωογονήσουμε το πρόσωπό μας μετά το καλοκαίρι και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Συγκεκριμένα, βγαίνει στην περιοχή των ματιών μας που είναι και η πιο ευαίσθητη του προσώπου.

Με όλα αυτά στο μυαλό μας λοιπόν, αποφασίσαμε να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να προσφέρουμε στα μάτια σου (και στα δικά μας) όλα αυτά που χρειάζονται χωρίς να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Πως; Ανακαλύπτοντας δέκα κρέμες που κάνουν ακριβώς ό, τι υπόσχονται και δεν κοστίζουν παραπάνω από 20€!

Ανατρέξαμε στις παλιές αγαπημένες μας, δοκιμάσαμε καινούργιες και πρωτοποριακές και καταλήξαμε στο πιο οικονομικό eye top 10 που έχεις δει ever! Κάνε λοιπόν ένα scroll παρακάτω και δες τις δέκα προτάσεις μας για φροντίδα on a budget τις οποίες συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Διάβασε ακόμα: 10 + 1 καρέ που θα σε κάνουν να κλείσεις ραντεβού για κούρεμα σήμερα κιόλας


Πηγή