Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

10+1 Gadgets για πραγματικά επαγγελματική περιποίηση στο σπίτι

Τα ινστιτιούτα είναι κλειστά και δεν έχουμε πλέον πρόσβαση σε θεραπείες όπως το λέιζερ και τις περιποιήσεις προσώπου που κάναμε. Δεν πειράζει, αξίζει να μείνουμε στο σπίτι για να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλο και θα κάνουμε υπομονή. Εκτός όμως από υπομονή μπορούμε να κάνουμε και άλλα πράγματα…

Μπορούμε να κάνουμε μανικιούρ και πεντικιούρ μόνες μας. μπορούμε να κάνουμε καθαρισμό και να φτιάξουμε μάσκες. Μπορούμε να φροντίσουμε τον εαυτό μας και… όταν πληρωθούμε, μπορούμε να επενδύσουμε σε τέλεια gadgets.

Υπάρχει συσκευή για λέιζερ στο σπίτι, πετσέτα για τα μαλλιά καλύτερη από αυτή που έχεις, εργαλεία μασάζ και άλλα πολλά και τα συγκεντρώσαμε όλα στην παρακάτω gallery. Περίμενε όμως…

Δεν είναι όλα οικονομικά και μερικές τιμές που θα δεις μπορεί να σε σοκάρουν. Κάποιες συσκευές προσφέρουν επαγγελματικό αποτέλεσμα γι᾽αυτό κοστίζουν τόσο. Αν θέλεις να επενδύσεις σε αυτές (εμείς δεν μπορούμε) είμαστε μαζί σου και θέλουμε εντυπώσεις. Μην ανησυχείς όμως, υπάρχουν και οικονομικά gadgets και αυτά σου τα συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Ρίξε λοιπόν μία ματιά, κάνε υπομονή και ασχολήσου με τον εαυτό σου. Όλα θα πάνε καλά και θα βγούμε να απολαύσουμε τις βόλτες μας υγιής, αφού τελειώσει αυτός ο εφιάλτης.

Διάβασε ακόμα: Βάφεις πρώτη φορά τα μαλλιά σου στο σπίτι; Δοκίμασε αυτές τις βαφές


Πηγή