Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

1+10 λόγοι για να χαμογελάς συνέχεια όσο είσαι μέσα στο σπίτι

Πάει πολύς καιρός που διαβάσαμε ότι celebrities, όπως η Kim Kardashian, αποφεύγουν να χαμογελούν για να μην κάνουν ρυτίδες. Από τότε δεν έχεις ξαναδεί την Kim και τις λοιπές αγέλαστες στην ομορφιά εδώ στο queen γιατί πιστεύουμε πολύ στο χαμόγελο και τη δύναμή του. Αυτές τις ημέρες ωστόσο, κάποιες δυσκολεύονται να χαμογελάσουν και θέλουμε να σταματήσει αυτό αμέσως!

Θέλουμε να χαμογελάς κάθε μέρα, όλη μέρα, όσο είσαι στο σπίτι γιατί είσαι υγιής, γιατί όλα θα πάνε καλά και γιατί από αυτή την καραντίνα θα βγούμε όλοι καλύτεροι! Δεν είναι μία μόνιμη κατάσταση, μόνο το χαμόγελό σου πρέπει να είναι μόνιμο γιατί με αυτό μπορείς να ξεπεράσεις τα πάντα!

Επειδή λοιπόν θέλουμε να χαμογελάς κάθε μέρα σκεφτήκαμε να βρούμε μερικούς τρόπους για να σε βοηθήσουμε και καταλήξαμε στο ότι ένα ωραίο κραγιόν μπορεί να κάνει το χαμόγελο πιο εύκολο. Με ένα φωτεινό χρώμα στα χείλη δεν μπορείς να μη χαμογελάς όποτε περνάς μπροστά από τον καθρέφτη, έτσι δεν είναι;

Διαλέξαμε λοιπόν ζουμερές, φωτεινές και χαρούμενες αποχρώσεις κραγιόν και τις βάλαμε στην παρακάτω gallery και πριν από κάθε μία σου δίνουμε και έναν λόγο για να χαμογελάς. Πρώτος από όλους είναι η υγεία σου και η υγεία των αγαπημένων σου προσώπων. Κάνε ένα scroll παρακάτω για να μάθεις τους υπόλοιπους 10!

Διάβασε ακόμα: 10 μανικιούρ ό, τι πρέπει για να τελειώσει η μέρα με χαμόγελο!

 


Πηγή