Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

11+1 χτενίσματα για να εντυπωσιάσεις στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

Βρισκόμαστε τρεις μέρες μακριά από το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και όλες ξέρουμε πως τίποτα δεν θα είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια. Θα είναι μια διαφορετική παραμονή, όμως δε χρειάζεται αυτό να μας ρίχνει ψυχολογικά. Το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου θα προσπαθήσουμε να έχουμε καλή διάθεση, να είμαστε με τους λιγοστούς ανθρώπους που αγαπάμε και να απολαύσουμε τα υπέροχα εδέσματα που θα βρεθούν πάνω στο τραπέζι μας.

Είμαι σίγουρη πως ήδη έχεις βρει το outfit και τα κοσμήματα που θα σε κάνουν να λάμψεις αυτό το βράδυ και να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα. Τόσο των ελάχιστων παρόντων, όσο και εκείνων των αγαπημένων συγγενών και φίλων, που θα συνομιλήσουν μαζί σου μέσω Teams, Zoom ή άλλης διαδικτυακής πλατφόρμας για να ανταλλάξετε ευχές.

Τι γίνεται, όμως, με το χτένισμα; Για να έχεις ένα ολοκληρωμένο look πρέπει να φροντίσεις και τα μαλλιά σου. Αν έχεις κλείσει ήδη ραντεβού στο κομμωτήριο, είσαι πολύ τυχερή. Αν δεν έχεις προλάβει, κάνε το τώρα. Αν δεν βρεις ραντεβού λόγω φόρτου εργασίας, μη σκας. Έχω βρει για εσένα δώδεκα φανταστικά και εορταστικά χτενίσματα και στα παρουσιάζω στην παρακάτω gallery.

Κάποια είναι πολύ εύκολα και μπορείς να τα κάνεις μόνη σου στο σπίτι χρησιμοποιώντας το πιστολάκι ή ένα θερμαντικό εργαλείο. Τα πιο δύσκολα είναι για εσένα που θα πας στο κομμωτήριο και πρέπει να τα δείξεις στον κομμωτή σου για να βρείτε αυτό που σου ταιριάζει. Περιηγήσου στην gallery και οραματίσου με τι hair look θα ήθελες να σε βρει το πολυαναμενόμενο 2021. Παίζει και αυτό τον ρόλο του!

Cover photo: @hairby.brittany

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις στο μακιγιάζ


Πηγή