Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

11+1 body lotion αρωμάτων για να φοράς στο σπίτι και να μυρίζεις υπέροχα

Τα αρώματα αρέσουν σε όλες μας. Είναι ένας τρόπος να αισθανθούμε υπέροχα στη στιγμή, να περάσουμε από έναν χώρο και να αφήσουμε το προσωπικό μας αποτύπωμα, αλλά και να μας παρατηρήσουν οι γύρω μας. Ξυπνούν συναισθήματα και παράλληλα φέρνουν στο νου στιγμές και καταστάσεις που μας έχουν στιγματίσει.

Αυτήν την περίοδο, όμως, δεν μπορούμε να φοράμε όσο θα θέλαμε τα αρώματά μας. Οι νέες συνθήκες λόγω κορονοϊού και τα μέτρα που αποφασίστηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο θα μας κρατήσουν για λίγο καιρό μακριά από όμορφα καφέ και εστιατόρια. Αυτόματα, δεν μπορούμε να φοράμε το αγαπημένο μας άρωμα όσο θα θέλαμε.

Γιατί, εντάξει, ποια θα σκεφτεί να ψεκαστεί μέσα στο σπίτι με την αγαπημένη της κολόνια; Είναι λίγο υπερβολικό! Υπάρχει, ωστόσο, τρόπος να αρωματίζεσαι από την κορυφή ως τα νύχια με το αγαπημένο σου άρωμα, αλλά… όχι ψεκάζοντάς το πάνω σου. Σαν να σε μπερδέψαμε λίγο.

Αυτό που θέλουμε να σου πούμε είναι ότι αντί για το άρωμά σου καθαυτό, μπορείς μέσα στο σπίτι να απλώνεις το body lotion του αρώματός σου και να έχεις παράλληλα ενυδατωμένη και μοσχομυριστή επιδερμίδα. Ψάξαμε, λοιπόν, και βρήκαμε στην παρακάτω gallery τις 12 πιο μυρωδάτες body lotion εμβληματικών αρωμάτων, που μπορείς να προσθέσεις τώρα στη συλλογή σου. Κάνε scroll, ανακάλυψέ τις και βάλε τις στο ηλεκτρονικό καλάθι σου για να μυρίζεις από το πρωί ως το βράδυ το άρωμά σου… χωρίς να έχεις ψεκαστεί.

Διάβασε ακόμα: 5 hair color trends ιδανικά για κορίτσια με σγουρά μαλλιά


Πηγή