Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

15 μάσκαρα που πρέπει να αγοράσεις πριν φύγει η χρονιά

Πρέπει να το ομολογήσουμε: Δεν βλέπουμε την ώρα να αποχαιρετίσουμε το 2020, την πιο περίεργη χρονιά ever. Θέλουμε να πάρει μαζί της όλα τα αρνητικά και να μας αφήσει ήσυχους όμως, δεν πρέπει να υπερβάλλουμε. Το 2020 δεν ήταν γεμάτο μόνο κακά. Υπήρχαν «ηλιαχτίδες» μέσα στο σκοτάδι και αν μη τι άλλο, μας έμαθε πολλά. Γι’ αυτό υπάρχουν πράγματα που θέλουμε να κρατήσουμε. Τα μαθήματα που πήραμε για παράδειγμα και η νέα αξία που δώσαμε σε μικρές λεπτομέρειες όμως… Δεν είσαι εδώ για να μιλήσουμε φιλοσοφικά! Είσαι εδώ για beauty!

Γι᾽αυτό αποφασίσαμε σήμερα, 15 μέρες πριν τελειώσει αυτό το 25 Days of Beauty και επειδή είναι 15 Δεκεμβρίου, να συγκεντρώσουμε τις 15 μάσκαρα που θα πάρουμε μαζί μας το 2021 και ας βγουν καινούργιες (γιατί σίγουρα θα βγουν). Είναι όλες εκείνες που έκαναν το βλέμμα μας σαγηνευτικό όσο φορούσαμε τη μάσκα προστασίας και που μας χάρισαν ονειρεμένες βλεφαρίδες όταν δεν μπορούσαμε να πάμε να βάλουμε extensions.

Έχουμε μάσκαρα για όγκο, καμπύλη, μήκος, έντονο χρώμα, διαχωρισμό και μάσκαρα που τα κάνουν όλα ταυτόχρονα. Είναι οι αγαπημένες μας και ανάμεσά τους θα αναγνωρίσεις και τις δικές σου αγαπημένες. Προσπέρασέ τις και διάλεξε μία που δεν έχεις δοκιμάσει. Τις συστήνουμε όλες ανεπιφύλακτα και είναι ένα τέλειο δώρο στον εαυτό σου πριν τα Χριστούγεννα και το 2021. Enjoy…

Πάτα εδώ για να δεις όλο το 25 Days of Beauty Countdown


Πηγή