Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

15 σκουρόχρωμα βερνίκια για να κάνεις τα πιο κομψά DIY μανικιούρ του χειμώνα

Χειμώνας χωρίς σκούρα χρώματα σε κάθε τι γύρω μας γίνεται; Δεν γίνεται. Ο ουρανός είναι μουντός, τα σύννεφα γίνονται σκούρα και ετοιμάζονται για βροχή σε χρόνο dt, η γκαρνταρόμπα μας γεμίζει με dark αποχρώσεις σε ρούχα και αξεσουάρ και… το ίδιο συμβαίνει και στα νύχια μας.

Μας δημιουργείται, εν ολίγοις, η ανάγκη να βάψουμε και τα νύχια μας σε σκούρες αποχρώσεις βερνικιών. Θέλεις η μουντάδα του καιρού, θέλεις η τάση στο Instagram με τα σκουρόχρωμα nail art… Τα dark βερνίκια έχουν την τιμητική τους τον χειμώνα και αυτό είναι υπέροχο.

Θα πρέπει να διευκρινίσουμε κάτι, όμως. Όταν λέμε σκούρες αποχρώσεις δεν μιλάμε αποκλειστικά και μόνο για το μαύρο. Ναι, το μαύρο είναι all-time classic για τα νύχια, όμως υπάρχουν κι άλλα σκούρα χρώματα, όπως το μπλε σκούρο και το κερασί, το μπορντό και το μελιτζανί, το κυπαρισσί και το καφέ και πολλές ακόμη αποχρώσεις, που δείχνουν υπέροχες, είτε σε κοντά, είτε σε μακριά νύχια.

Εγώ τις συγκέντρωσα όλες στην παρακάτω gallery και συγκεκριμένα σε 15 διαφορετικά βερνίκια, τα οποία μπορείς να χρησιμοποιείς μέχρι το τέλος του χειμώνα για να κάνεις τα πιο κομψά DIY μανικιούρ. Δες τα προσεκτικά, σκέψου τι λείπει από τη συλλογή με τα βερνίκια που έφτιαξες στην πρώτη και τη δεύτερη καραντίνα και βάλε στο ηλεκτρονικό καλάθι σου αυτό που θα… σε κάνει να αδημονείς να φτάσει στα χέρια σου. Μόλις φτιάξεις το δικό σου μανικιούρ, στείλε μας φωτογραφία στο Instagram account του Queen. Θέλουμε να δούμε ποιο διάλεξες!

Διάβασε ακόμα: Αυτή είναι η μεγαλύτερη τάση στα φρύδια, σύμφωνα με το Pinterest




Πηγή