Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μωράκια γελούν και «ρίχνουν» το διαδίκτυο

Τα μωρά παρατηρούν τα πάντα γύρω τους και ενθουσιάζονται με κάθε καινούρια τους ανακάλυψη. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο ότι πολλές φορές ενθουσιάζονται, εκπλήσσονται ή γελούν με την ψυχή τους με τα πιο απλά πράγματα.

Στο βίντεο που ακολουθεί πρωταγωνιστούν μωράκια που ξεκαρδίζονται στα γέλια και έχουν γίνει viral. Γελούν για απίθανους λόγους που πολλές φορές δεν κατανοούμε ούτε εμείς και μας χαρίζουν απολαυστικές στιγμές γέλιου και απόλαυσης.

Δείτε το βίντεο με τα πάνω από 68 εκατομμύρια views παρακάτω:

Τα οφέλη του γέλιου για τα παιδιά

Το γέλιο έχει πολλά οφέλη για την υγεία μας και ακόμα περισσότερα είναι αυτά που προσφέρει στα παιδιά.

Ενισχύει την αυτοπεποίθησή τους
Το γέλιο είναι στάση ζωής την οποία το παιδί μπορεί να αρχίσει να καλλιεργεί από τη μικρή του ακόμα ηλικία. Η αίσθηση του χιούμορ και το γέλιο ενισχύει την αυτοπεποίθηση των παιδιών και τα μαθαίνει να αντιμετωπίζουν και να διαχειρίζονται τις δυσκολίες πιο εύκολα και με ψυχραιμία.

Μειώνει το άγχος
Το γέλιο δρα καταλυτικά στο άγχος και το στρες και το παιδί μαθαίνει να απολαμβάνει ακόμα περισσότερο την καθημερινότητά του.

Συμβάλλει στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος
Το άγχος ενδέχεται να προκαλέσει δυσκοιλιότητα, συνεπώς το γέλιο και η ηρεμία που προσφέρει, συμβάλλει στην καλή λειτουργία των εντέρων και του πεπτικού συστήματος.

Τα κάνει πιο αισιόδοξα
Τα παιδιά στα οποία το γέλιο είναι κομμάτι της καθημερινότητάς τους από τη μικρή τους ακόμα ηλικία, γίνονται πιο αισιόδοξα και χαρούμενα μεγαλώνοντας.


Πηγή