Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

20 πραγματικά πανέμορφες κοτσίδες που πρέπει να δεις πριν κοιμηθείς!

Οι κοτσίδες μας αρέσουν πάρα πολύ εδώ στο queen.gr και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ενώ πολλοί μπορεί να τις θεωρούν είτε παιδικές είτε πολύ δύσκολες για να ασχοληθούν, εμείς τις θεωρούμε παιχνιδιάρικες και… challenging γι᾽αυτό βρίσκουμε συνέχεια tutorials για να σε βοηθάμε!

Συνειδητοποιήσαμε λοιπόν πως, όσο καιρό είμαστε στην καραντίνα έχουμε ασχοληθεί περισσότερο με τους κότσους παρά με τις κοτσίδες και είπαμε να το διορθώσουμε. Όχι, δεν θα σου δείξουμε πως θα κάνεις μία πανεύκολη κοτσίδα! Θα σου δείξουμε 20 κοτσίδες που μοιάζουν με μικρά, πλεκτά έργα τέχνης!

Είναι όλες από τις πασαρέλες μεγάλων σχεδιαστών και, ενώ μοιάζουν ακατόρθωτες, στην πραγματικότητα δεν είναι. Αυτό που όντως είναι όμως, είναι τα τέλεια χτενίσματα για τις πρώτες μας βόλτες μετά την καραντίνα! Ταιριάζουν με τα παιχνιδιάρικα χρώματα που θα φορέσουμε στο μακιγιάζ, είναι ό, τι πρέπει για τα φλοραλ φορέματά μας και γενικά ανυπομονούμε να τις κάνουμε.

Μην ανησυχείς… Δεν ξεχάσαμε και εσένα που δεν πιάνουν τα χέρια σου στα χτενίσματα. Έχουμε και επιλογές που θα μπορούσε να κάνει ακόμα και μικρό κοριτσάκι οπότε relax and enjoy. Οι 20 κοτσίδες που πρέπει να δεις πριν κοιμηθείς (για να τις ονειρευτείς) είναι ένα scroll παρακάτω…

Διάβασε ακόμα: Η Ελένη Μενεγάκη έκανε κάτι που δεν συνηθίζει στο μακιγιάζ της και έχουμε τις λεπτομέρειες

 


Πηγή